De storslagna fordonsstriderna är igång – om du krigar på PS3 med Premium-konto.

I går lanserades #Battlefield 3: Armored Kill, det tredje dlc-paketet till #Battlefield 3. Men det är en lansering fylld av förbehåll och köpkrav – gårdagens lansering gäller enbart PS3-versionen av spelet, coh endast om du köpt upp dig på extratjänsten Premium. Krigar du på pc eller Xbox 360 får du vänta minst en vecka innan det är läge att osäkra vapnen. Förvirrande? Absolut, men nedan guidar vi dig igenom releasedatumdjungeln.

  • 4 september – BF3: Armored Kill tillgängligt för PS3-spelare med Battlefield Premium-abonnemang

  • 11 september – BF3: Armored Kill tillgängligt för pc- och Xbox 360-spelare med Battlefield Premium-abonnemang

  • 18 september – BF3: Armored Kill tillgängligt för alla PS3-spelare

  • 25 september – BF3: Armored Kill tillgängligt till alla plattformar

Passande nog har Dice släppt en lanseringstrailer för Armored Kill. Du ser den nedan.

[video=12372]

Battlefield 3: Armored Kill är alltså den tredje miniexpansionen till BF3, och med inriktning på storväxta kartor och fordonsstrider har många gamla Battlefield-fans höga förväntningar på den. Priset ligger på ungefär 150 kronor (om du inte köpt Premium-abonnemang, då ingår samtliga dlc-paket). FZ recenserar pc-versionen av Armored Kill inom kort.

Någon som vet om det är nu i natt det släpps..? Edit: Armored Kill will be available for Premium Players on the PC on September 11, 2012, and to non-Premium PC Players on September 25, 2012. Downloads will begin to be available on these dates around 1:0... 10/09 Om något uppstår i ett spel som varken är önskvärt eller avsiktligt så kan vi nog klassa det som en bugg. Det är kod som inte funkar som den ska och var tänkt. Helt okej om du vill definera det på nåt annat sätt men det ändrar inte på att det du hänvisa... 06/09 Bugg nej, men det var säkerligen inte planerat. 06/09 ..Nej. Det finns likheter mellan Planetside 2 och Battlefield 2142. Sen är likheterna endast att de båda är datorspel.. 06/09 nja likheterna är rätt stora 05/09 Nejdå, World of Warcraft har fortfarande mer spelare än Planetside 2 GRATIS BETAn har.. Ja vadå?.. Kan du jämföra två vitt skilda spel så kan jag också göra det. Sen alla som klagar på PS3-first release; Battlefield 3 utvecklades främst för PS3 tack var... 05/09 Fordonsfysiken har inte varit bra i de gamla spelen men den har varit bättre än i BF3. Det har gått rätt många år och man borde lärt sig ett och annat men utvecklingen i hur fordon beter sig, hur de känns att köra och inte minst hur de agerar med omgivn... 05/09 Inte för att dem skulle släppa in dig för att lyssna på dig. Dem är för upptagna med att designa spelet efter den "datan" som dem så jävla ofta vill referera till. 05/09 Ah att påstå att fordonsfysiken varit bra i de äldre spelen är ju bara ett jävla skitsnack! Kommer du ihåg när BF2 kom och t.ex en stridsvagn som stod gled extremt långsamt dödade en? Något de fortfarande inte fixat i övrigt, glidandet alltså! Men ja,... 05/09 Ny jevlars smeller det snart! I dubbel bemärkelse.. 05/09
Skicka en rättelse