100 dollar behöver du hädanefter pynta upp för att få lägga upp ditt spel, åtgärden görs för att minska andelen oseriösa bidrag.

#Valve börjar ta ut en avgift om 100 dollar för att du ska få lägga upp ditt spel på Steam Greenlight i fortsättningen. Åtgärden sker för att minska andelen oseriösa bidrag, och alla inkomster går direkt till välgörenhetsorganisationen Child's Play.

– Vi har inget intresse av att tjäna pengar på detta, men vi behöver minska tramset i systemet, säger Valve.

För att besöka Steam Greenlight beger du dig hitåt. Beklagligt nog innebär sannolikt åtgärden också att det lovande och episka plattformsäventyret Snoic Generatons kanske aldrig blir verklighet.

Tycker att det är bra när de skickar pengar till välgörenhet annars hade det varit dåligt. 06/09 Lär dig skillnaden på skämt och allvar. Jag förstår om du råkade läsa lite för snabbt eller inte riktigt reflekterade kring det och därför inte insåg att det var ett skämt först. Men det är onödigt att bli irriterad och kalla mig oproffsig när andra läs... 06/09 Man vet aldrig med den där Lind, han kommer med de mest konstiga uttalanden väldigt ofta. För övrigt en väldigt oproffsig kommentar med tanke på att han är skribent på sajten. 06/09 Mörkrädd? Det är ju alldeles underbart! Det finns få saker som är så roligt som när folk eldar upp sig över sånt här. 05/09 Den smiley-skadade generationen, haha... Fortsätt gärna med skämten utan smileys, riktigt skoj ju. Och bra träning för dem som glömt slå på detektorn. ;-) 05/09 Jag vill ha en Smiley med mikrofon i hand med röd tegelmur i bakgrunden. Skulle underlätta såå mycket för mig. :) 05/09 redigerat eftersom det var som jag misstänkte. inte alltid lätt att tolka text på nätet. 05/09 Blir lite mörkrädd över att såpass många tolkar mitt inlägg seriöst. Jag trodde att det var extremt uppenbart att jag skämtade (särskilt som jag själv t om skrev nyheten ifråga), men humor är tydligen knepigt att nå fram med på nätet om man inte översål... 05/09 Good! Så mycket rent skräp som finns där. Är riktigt svårt att hitta guldkornen bland allt skit. 05/09 Dom borde ha någon form av QA innan det kommer på steam. 05/09
Skicka en rättelse