Lanseringen sker tidigare än väntat, det är knappast kutym i spelbranschen inte.

Pc-versionen av #Ubisofts överlevaräventyr #I Am Alive släpps imorgon och inte den 13 september, som tidigare sagts. Ingen officiell anledning ges till beslutet, men det är inte omöjligt att det kan bero på att pc-versionen redan finns att tanka hem illegalt via diverse fildelningssajter.

När FZ recenserade tyckte vi att den nedladdningsbara titeln var helt okej. Sedan tidigare är I Am Alive tillgängligt via Playstation Network och Xbox Live Arcade.

Spelet är fett gammalt, det har legat på is i typ 7 år. men game play och story var bra. Jag håller med på grafiken ser det ut som ett gammalt ps2 lir. 06/09 varning, detta spel är fullständigt värdelöst. det är även en grovportning. det är inte gjort för pc på något vis öht. mkt tydligt gjort för en xbox :) frågan är bara om det är xbox 1 lr 360 :D 06/09 "rap" pirat äger! Allt är skittråkigt 06/09 "Signaler" är överskattat. Spel kommer ut som warez så fort det går att få ut dem. Detta påverkar ingenting på den fronten. 05/09 1) Om produkten var färdig, varför ville de vänta åtta dagar till med release? Är det finputs eller bullshit som missas? 2) Vad skickar det för signaler till piraterna om de lyckas få släppet tidigarelagt? Gör't igen, få't igen? 05/09 Hmm förtidigt kan man ju inte säga då konsollverren släpptes i Mars. 05/09 Krad Jag håller inte med Ubisoft. Jag är bara en gamer som spelar spelen och I am Alive var ett bra spel. 05/09 Hatar konsoler, ruttna spelmaskiner som är föråldrade och bromsar utvecklingen av spel enormt.... Ducci, om du nu håller med Ubisoft om att piratkopiering är ett så otroligt stort problem på PC tycker jag verkligen synd om dig. Några jag inte tycker syn... 05/09 Håller med om att piratkopiering till konsoller knappast går att jämföra med den till pc, men att påstå att spelbranschen skulle gå under utan konsoller är en grov överdrift. Folk har alltid betalat för bra spel, då och nu. För att inte tala om onlinesp... 05/09 ...så folk ska hålla käften och sluta vara otrevliga mot varandra? Själv är jag trött på alla jävlar som gnäller och för att inte tala om alla jävla idiotfan som svär i allt de skriver. Sist men inte minst är jag starkt kritisk mot kritiska personer. 05/09
Skicka en rättelse