Den starkt uppmärksammade kommande dystopiska titeln från Naughty Dog visades upp bakom stängda dörrar under PAX. Nu du, nu kan du se presentationen digitalt.

I #The Last of Us har världen gått fullständigt åt skogen, och du spelar som luttrade Joel som av någon anledning slagit följe med tonårstjejen Ellie. Något som säkerligen kommer förklaras med tiden. Under PAX-mässan visades liret återigen upp, och kärleksfullt nog har den dryga kvarten långa presentationen tagit sig ut på internet. Dessförinnan var det endast några få utvalda pressmedlemmar som fick titta på när #Naughty Dog fick mer eller mindre gehör för sin skapelse.

Jo det blir nog ett givet köp. Det var mest i den första gameplayrullen som fiendernas tal lät lite krystat men det kan ju bero på röstskådespeleriet också. Det verkade dock onödigt att han var tvungen att hämta en stege för att ta sig upp på det där... 09/09 De svär ju inte mer i detta spel än vad folk gör i vardagen i verkliga livet. Tycker faktiskt språket i spel brukar vara mycket mer städat än i verkligheten. Hur som helst så är jag sjukt imponerad av det som visats från spelet! Kan bli det bästa äventy... 09/09 Inte för att jag har något emot svordomar, men det känns lite tillgjort att de trycker in ordet fuck på så många ställen. Så fort det blir skjuta av börjar fienden och huvudpersonen slänga ur sig svordomar. Nu var det iofs fler svordomar i första gamepl... 07/09 Jo fast den stavas PC vs Konsol :( 07/09 Måste sluta teasa mig själv med att titta på gameplay från detta spelet. Jag har ju ingen ps3a! Men jäklar vad det ser bra ut. 07/09 Mysipys i distopisk undergång´s miljö. Kan inte bli mycket bättre, blir nog en PS3 kanske enbart för detta. 06/09 Vilken underbar gameplay film, första gången jag kollar på gameplay och glömmer bort vad jag tittar på kändes som jag tittade på film, sjukt spännande. Aldrig varit särskilt intresserad av detta spelet innan, men nu ser det ut som att det får bli ett... 06/09 Ironiskt att du gör exakt samma sak nu då, inte sant? 06/09 Håller med! Det är det enda som jag inte gillar med spelet. Hon låter alldeles för gammal för att få spela en fjortonåring... 06/09 Måste säga att hon låter väldigt gammal för att vara en sån liten unge, det passar inte alls. Hon som har rösten är juh vuxen! :S men men verkar intressant. 06/09
Skicka en rättelse