Zynga är fortfarande fantastiskt stolta över att de uppfunnit tredimensionell grafik och låter återigen meddela att du faktiskt kan snurra och observera dina grödor i 360 grader.

#Zynga låter meddela att du nu kan spela #FarmVille 2 via antingen det sociala nätverket tillika kollektiva dårhuset Facebook eller deras egna Zynga Online. Som i den mäkta populära föregångaren handlar det om att ta hand om din egna lilla gård, leta efter katter och plantera saker samtidigt som du behöver få andra spelare att hjälpa dig genom att trycka på 57 länkar dagligen. Vi noterade vid tillkännagivandet att de är fantastiskt glada över att du kan snurra på dina tredimensionella grönsaker och efter att undertecknat tagit ut en (gul)lök ur kylskåpet och lugnt och reflexivt snurrat på den några varv så kan jag säga att de är något på spåren.

Bilden på Vilhelm I av Wurttemberg uppvisar även ett stolt arabiskt fullblod, det vill säga en rejäl perspektivhäst, som har några högtravande ord att säga om saken. Hästen frustrar frustrerat mot undertecknad och häver ur sig följande: För det första måste man inte tycka om att snurra på grönsaker. För det andra kan det vara väldigt skoj att klicka på 57 länkar om dagen och för det tredje så kan man faktiskt få tänka precis hur man vill, så länge det inte skadar en annan häst. Klok häst, det där.

Alla Zynga spel ar ju likadana, bara olika namn och skins. Typ bygg det har och sammla pa det har och for nasta sak kravs ex antal vanner osv..sa Farmville 2..whoho..not. Farmville var kul typ i en vecka sen vart det trakigt for mig. 07/09 Skön artikel, humor på högsta hugg :) 06/09 Antagligen för att det är ett populärt spel oavsett vad jag och många med mig tycker samt att han i videon får det att låta som det de nu gör med FV2 är något väldigt spännande och nytt som inte tidigare setts innan. Sedan så lär det bli en del som skri... 06/09 Tycker också det var oseriöst skrivet - även om jag inte alls på något sätt gillar farmville eller zynga för de delen. Varför rapporterar ni ens om det, om ni nu inte vill? Eller om ni vill, varför skriva som att ni inte vill? 06/09 Spelar hellre spelen som Zynga "hämtat inspiration från" än att stödja denna utvecklare. Själv har jag något emot utvecklare som inte bara snor andras spel de stoltserar även med det. De förtjänar knappast att bli behandlade på ett professionellt sätt. 06/09 Din önskan är vår lag! Hoppas hen får en trevlig dag, var än du må vara. :) 06/09 De tycker alltså att alla sina läsare är dårar :'-( 06/09 Extremt oproffesionellt av FZ. Kan någon admin ta bort mitt konto? Ja jag hatar Farmville men något jag hatar ännu mer är skribenter som S Lind och Erlandsson. 06/09 Lustigt att FZ säger "kollektiva dårhuset Facebook" och samtidigt har krav i vissa tävlingar att man ska ha ett facebook-konto. 06/09 Zynga rimmar på dynga. 06/09
Skicka en rättelse