Utvecklarna bakom den efterlängtade modifikationen har lagt upp sitt spel för intressekoll på Steam Greenlight. De vill ha allt gottegott som Steam medför.

Häromdagen kunde vi rapportera att #Black Mesa äntligen fått ett konkret släppdatum – 14 september. Nu har de även lagt upp sitt verk för kontroll mot Steam Greenlight. Det vill säga, om du vill att spelet ska finnas tillgängligt via Steam, med allt vad automatiska uppdateringar, tillgänglighet och statistik innebär, vet du vad du borde göra.

Ta dig till Steam Greenlight-sajten för Black Mesa varefter du klickar på tumme upp, eller tumme ner. En såkallad "like/dislike"-funktionalitet vi även har i vårt forum, och då alla vet att vårt forum har funnits längre än Steam Greenlight så uppskattar vi om någon av er vill rekommendera någon synnerligen vältalig jurist inom området. Cash is king, som man säger.

Åter till Black Mesa – oberoende om det släpps via Steam eller inte är det helt gratis.

Black Mesa Source bara måste komma till steam 09/09 Precis som det brukar vara då tyvärr.. 07/09 Exakt, men vissa människor är kräsna och kräver allt ska bli bra gjort på en gång. Jag ser fram emot detta och tror det blir riktigt bra även om det bara blir till lambda för tillfället, det kommer ju patchas så det blir längre sen. Men dessa två grinig... 06/09 Klart man röstar för att det skall komma upp på Steam! 06/09 Jag tycker nog att även om HL2 var ett tekniskt underverk och ett väldigt bra spel så var Half-Life en ännu större bedrift på båda planen för sin tid. Det kan nog vara svårt att greppa hur stort om man inte var med då, men det kom när Quake 2 var kung... 06/09 Fel, Detta är det bästa som har hänt sedan Half-Life släpptes 06/09 Ni snackar ju som om det vore ett spel ni betalar för, här har vi en grupp människor som har slitit arslet av sig i 6 år "på sin fritid". För att skapa en "mod" som inte bara är deras dröm, men något troligen miljoner kan komma att uppskatta. Ett så kol... 06/09 Ska bli kul o se vad folk tycker efter dom spelat igenom hela earthbound delen av modden. Kan säga att det är rätt skönt att vi äntligen är klara med denna delen efter så lång utveckling. Nu kan vi lägga all energi på BSDM och Xen istället. 06/09 detta spel har jag följt länge och jag har länge väntat på att det ska släppas så KOM IGEN RÖSTA NU ! :D 06/09 Jo klart folk får det, men dom har inte rätten att bli det fören dom läst allt, istället för att skippa en del för att sedan gråta. 06/09
Skicka en rättelse