I Capcoms senaste advokatspel återvänder den ikoniske spelhjälten Phoenix Wright ännu en gång till objection-skrikandet – och vi protesterar inte!

#Capcom har bekräftat (tack, Kotaku) att 3DS-titeln #Ace Attorney 5 kommer att släppas i Nordamerika och Europa. I den senaste delen i advokatserien återvänder den ikoniske hjälten Phoenix Wright ännu en gång till objection-skrikandet i domstolssalen – och FZ protesterar inte!

Ace Attorney 5 får 3D-grafik, vilket är nytt för serien. Spelet sägs kretsa kring en explosion som hänt vid tingshuset. Räkna med att FZ håller er uppdaterade så fort vi får reda på mer information.

Bilden: darra alla skurkar, världens mest skarpsinniga advokat är tillbaka!

Tack till uberpwnage2.0 för detta #nyhetstips!
Första spelet i serien var ju sjukt skruvat och underhållande, och Gumshoe är en sån underbar karaktär :) 07/09 Yes! Phoenix Wright är så himla bra. Spelat alla tre spelen väldigt många gånger (Edgeworth-spelet not so much). :D 06/09 Utan tvekan. Manusen till alla spelen är i stort sett perfekta. En massiv eloge ska översättarna ha också, då det engelska manuset innehåller en massa smarta referenser och popkulturskämt som man kan ha grymt roligt åt att hitta. 06/09 Du försvarar människor och löser diverse olika brott. Skulle gå så långt som att säga att dessa spelen har den bästa bunten karaktärer på Nintendo DS och snart 3DS. Jag tror inte att du skulle döma det på det där sättet om du hade provat det själv. Viss... 06/09 Att lösa mordfall och andra brott. Faktiskt en fantastisk rolig serie :) Skulle dock gärna vilja se en samlingsvolym till 3DS, har bara spelat första och ett del in i tvåan :) 06/09 skratt.. advokat .. låter skitkul, verkligen *ironi* vad går det ut på ? 06/09 Theatrhythm: Final Fantasy om du gillar musiken från FF-serien. Resident Evil: Revelations, Legend of Zelda: Ocarina of Time remaken, Mario Kart 7. 06/09 Funderar helt och fullt på att skaffa en 3DS bara för detta. Så bra är spelen. Men, 3DS-ägare där ute, finns det andra pärlor på systemet man kan roa sig med under tiden? 06/09 Här finns screenshots: http://www.siliconera.com/2012/09/05/first-look-at-ace-attorney-5-with-screenshots/ Jag är glad över att jag har struntat i att sälja min 3DS. Bara detta spelet kommer göra att det är värt att skaffa en! THE HYPE! 06/09
Skicka en rättelse