Den 13 november släpps det massiva Storm Legion-tillägget.

Onlinerollspelet #Rift får sin första expansion i form av Storm Legion, som lanseras den 13 november i höst. Tillägget höjer bland annat nivåtaket och utökar en redan massiv värld med två nya kontinenter – samt innehåller originalspelet gratis för er som ännu inte testat på.

Rift-expansion den 13 november, alltså. Tror du att Storm Legion har tillräckligt mycket att erbjuda för att inte allt strålkastarljus ska hamna på #World of Warcraft-tillägget Mists of Pandaria, som dyker upp den 25 samma månad?

Bra exempel? Jodå, WoW är fullt i städerna av folk som snackar och inte gör nåt. Ett eget val alltså. Du kan givetvis questa och böka runt bäst du vill men i WoW precis som i alla andra MMORPG så kommer du till slut till en punkt när mer eller mindre... 08/09 Wow är ett bra exempel. Det är mer folk i huvudstäderna / instancerna än ute i världen. Undantaget är väl om man levlar. De flesta MMORPG's baseras till stor del på på "instance-content" istället för open world content. Undantaget är väl GW2 och säkert... 08/09 Err, nu har jag inte spelat alla MMORPG men inget av dem jag kört står man och häckar för att få spela instanser. Vilka spel menar du att man måste stå och glo i väntan på att få lira en instans? 08/09 Det positiva med RIFT är att det ALLTID finns saker att göra. Du står inte i huvudstaden och köar för att köra en instance i vanliga fall. Det finns pussel, artifacts att samla, aktiv world pvp, diverse events som pågår överallt, vanliga dungeons, warfr... 07/09 Hade inga som helst problem att komma med i dungeons som DPS när jag lirade RIFT, dock så var jag med i en större guild där alla hade sina roller. Spelade i ett år sen tröttnade jag tyvärr. 07/09 Absolut, straffa nya spelare direkt så de inte nappar på spelet. Så jobbar man för att få en smash hit. DPS är tvivels utan, precis som du skriver, vanligare och framförallt vanligare för nya spelare. Jag har inget emot att det som gör mer får mer, det... 07/09 Låter lite som i GW2s scernarios, God thank WvWvW! 07/09 Är ingen nyhet att i de flesta mmo-spelen är vissa nyckelroller mer sällsynt, oftast för att de kräver mer skicklighet eller ansträngning att spela. När jag spelade Cleric kunde man ha upp till 4 roles, tror nog att det blivit ändrat till 5 roles nu.... 07/09 Tanken med Rift var riktigt bra. Gillade verkligen spelet men tappade gnistan. Vet egentligen inte ens varför jag slutade men det var skoj så länge det varade ! Kul att det kommer mer expansioner iaf =) 07/09 Körde Rift när det släpptes, men tröttnade fort pga för stor likhet till WoW, synd dock för spelet var helt OK i sig. Spelet EQ2 i 5år och tycker personligen att det är det bästa MMORPG som jag har spelat. GW2 kör jag nu och är väldigt nöjd med det. Eve... 07/09
Skicka en rättelse