Och Xbox 360-versionen får ett smärtsamt dlc-paket i höst.

#Ubisoft presenterar i dag Origin of Pain, ett dlc-paket till det halvårsgamla partybågespelet #Trials Evolution. Paketet innehåller 36 banor i nya miljöer och den som vill testa nya fortskaffningsmedel kan se fram mot möjligheten att riskera liv och lem på BMX-cyklar. Tio nya multiplayerbanor ska också ingå och priset landar på 400 #Microsoft-poäng (ungefär 40 kronor).

Bra multiplayerbanor var bristvara i Trials Evolution. Bot och bättring denna gång?

Men mest glädjande med dagens besked är att den Xbox 360-exklusivitet som hållt Trials-serien i ett järngrepp de senaste åren släpper. En Windows-version med namnet #Trials Evolution: Gold Edition är på gång, och den kommer även innehålla den svårt prisade (och 360-exklusiva) föregångaren #Trials HD, skriver bland annat Eurogamer. Vi vet i nuläget inte om Origin of Pain-materialet ingår i denna utgåva, ej heller har vi sett något tänkt releasedatum. Vi håller er informerade.

Se trailern och de första bilderna för Trials Evolution: Origin of Pain ovan och nedan.

[video=12391]

Tack till Zominator för detta #nyhetstips!
Äntligen! Jag har väntat på en PC version av Trials. 07/09 Yes, jag menade när man lirar upp till fyra samtidigt. Jag begriper inte varför de skickade med så få banor där (vad var det, en eller två medium och ingen svårare än så?). Och betygsättningen online var (är?) ett skämt – jag har tagit hem banor som tus... 07/09 Jag vill inte vara en party-pooper nu, men kom ihåg att utgivaren är Microsoft Studios; det finns en chans att detta är portat till winRT och alltså kommer kräva Windows 8/RT. "Earlier this year we announced that Xbox is coming to Windows 8. Now, in add... 07/09 Grattis alla PC-lovers :) 07/09 Hoppas vi på PC får ta del av de communitybanor som redan finns till 360, annars vore det sjukt tråkigt. Finns massor utav coola banor. 07/09 Fan vad gött, AT LAST! 06/09 Äntligen! :D 06/09 Med tanke på att redlynx har sitt ursprung på internet-spelscenen tycker jag det är en stor skam att de inte släppte Trials HD till PC från början. De såg alla deras fans på PC och vände dem ryggen. Jävligt kass stil. Jag vet inte ens om jag är intresse... 06/09 Elasto Mania i all ära ett riktigt ballt spel på sin tid, men trials kräver lite mer precision än så :P. Men man kan ju ha xbox360 kontroll till pc också så jag ser inte heller något fel med att porta spelet till pc. 06/09 Skulle delvis kunnat förstå om de menar multiplayer på samma xbox.. det systemet var lite udda när man flög ur skärmen gång på gång... men via online... då finns det ju hur mycket coola multiplayer banor som helst. Föredrar faktiskt att lira så och jag... 06/09
Skicka en rättelse