Initiativtagarna hoppas samla in 30 000 dollar för att skriva den definitiva biografin kring legendariska spelhuset Sensible Software.

Ett Kickstarter-initiativ för att få till stånd en bok om legendariska spelhuset #Sensible Software har dykt upp. Upphovsmännen vill ha in 30 000 dollar för att kunna genomföra projektet, där legendarer som Jon Hare, Martin Galway och Stuart Campbell bara är ett litet axplock av personerna som bekräftats ställa upp på intervjuer.

Sensible Software skapades 1986 och har stått bakom exempelvis Sensible Soccer, Cannon Fodder och Wizball. Spana in Kickstarter-pitchen nedan, den är väldigt läckert gjord!

http://www.kickstarter.com/projects/darrenwall/sensible-software-19861999-by-read-only-memory/widget/video.html

Om kunden i sig vill ha en sak som inget större distrubitionsbolag vill finansiera och han kan få fram det genom att stödja ett projekt på tex kickstarter, som är helt valfritt, hur kan det vara negativt för denne? om det hade varit det hade väl ingen... 10/09 "OH NEJ HAN SKRIVER NÅGOT JAG INTE GILLAR! TROLL TROLL SÄGER JAG!" Många var ju årets skönskrivning, ett fåtal nötter möjligen, och en mupp till "författare" som vill att folk ska betala för hans bok utan att den ens är skriven. Finn då inget annat syst... 09/09 Bad troll is bad Många uppskattar dessa "skitprojekt" så vad påverkar det dig? Kul för dom som vill få lite liv i gamla klassiker etc. Inte direkt så dom drar det på skatten 09/09 Det får stå för dig. Personligen så älskar jag dom gamla Sensible Software-spelen men är ett stort fan av både BF3 och GW2. Så det är inte antingen eller för alla serru. 08/09 Patetiskt vad folk försöker tigga pengar för sina skit projekt. 08/09 Haha riktigt bra klipp faktiskt. Kanske lite väl dyr bok dock. ;) 08/09 Det var lite så jag tänkte också faktiskt. Blir nog till att stöda detta projektet när man får lön :) 08/09 Jag ska inte påstå att jag har någon direkt insyn i vad det kostar att producera böcker, men 30 000 dollar känns trots allt rätt rimligt åtminstone enligt mig. Jag menar, ska man göra något ordentligt så tar det tid och pengar i anspråk, så är det ju.... 08/09 Tja - vad brukar det ligga på? Inklusive all research osv? 08/09 " 30 000 dollar" verkar lite väl mycket... 08/09
Skicka en rättelse