Paragon nivå 100 uppnåddes under gårdagen. Två veckor tog det, säkerligen fyllt med fan(t)a(s)tiskt mycket spelande.

22 augusti släpptes den efterlängtade 1.0.4-uppdateringen till #Diablo III, en uppdatering som bland annat införde ett nytt nivåsystem för dem som redan uppnått nivå 60. Paragon-systemet medförde 100 nya nivåer, och mängden erfarenhet som krävs för att uppnå toppen är gigantisk (DFans har exakta siffror). Men, igår nådde en spelare hela vägen efter många timmars spelande.

Barbaren Alkaizer är först, och detta gäller alltså softcore-spelarna. Borta på hardcore-fronten leder just nu Thundar som ligger på Paragon-nivå 43 (se DiabloProgress).

Om du är sugen kan du spana in ögonblicket när nivå 100 uppnåddes borta på AlkaizerX-twitchen. Hoppa fram till 11:13:30 och se hur gubben lyser upp för kanske sista gången.

Har du själv provat på D3 sen uppdateringen, och har din bild av spelets uppdaterats med det?

Tack till Delbo för detta #nyhetstips!
En gång höll jag andan i straxt över en minut, har inte gjort det sedan dess. Eller var det också ointressant? 11/09 Sen kommer Torchlight 2 och Path of Exile, blir en snygg uppdelning där de som vill ha det lite simplare och mer likt Diablo 2 väljer Torchlight 2 och de som vill ha balls-to-the-wall-avancerat skillträd och snygg grafik, mer likt vad Diablo 3 borde var... 10/09 Haha ja det var därför jag kom hit. De där paranteserna sålde artikeln till mig helt enkelt :) 10/09 Spelade de 2-3 första veckorna, har inte spelat sedan dess. 10/09 Tycker D3 är mycket roligare nu då man har nått att göra, spelar inte överdrivet mycket så alltid roligt då man får en får en ny paragon level. 09/09 Fy fan va värdelöst, kastar bort massa tid på detta. Då kan man lika bra jobba på industri eller panta burkar ffs... 08/09 Hade de spelat en annan klass än ww barb så hade detta kanske varit lite mer imponerande.. Nu handlade det bara om att orka sitta och spela 6 timmar i sträck varje dag och repetera ett simpelt mönster oavsett vad det kommer för affix combos på mobsen.... 08/09 Det verkar vara extremt tråkigt att spela så, bara köra efter en visst mönster och göra om och om igen. Ser likheter som att jobba på en industri. 08/09 Patchen gjorde iaf underverk för mig. Nu är det riktigt roligt att spela igen. Legendarydroppen kunde varit vanligare, men nu är det iallafall spännande när man ser något orange droppa...i inferno åtminstone. Gameplay har även blivit bättre imo, så får... 08/09 Congratulations, you may now resume real life. :P 08/09
Skicka en rättelse