Hört talas om det massiva onlinerollspelet Black Desert Online? Inte vi heller, men en ny video visar upp läckra miljöer, karaktärer och strider. Missa inte!

Efter att vi idag publicerade vår recension av fempoängaren #Guild Wars 2 kanske vissa undrar huruvida det finns något annat att se fram emot på mmorpg-fronten. Spana in nedstående film från #Black Desert Online, första projektet från den nya studion #Pearl Abyss och förundras. Det är nämligen läckert så det förslår. Filmen inbegriper såväl gameplay som en genomflygning genom städer.

Än så länge verkar det bara dyka upp i Sydkorea och Japan, men vi håller tummarna för att det i sinom tid även finner en utgivare på våra breddgrader.

WHOA känns som ett team hörde bethesda säga att ett riktigt skyrim online skulle vara omöjligt och lackade ur och gjorde det själva! Fan vad fett att combat ser ut att köra bra realtidsströmmande teknik, på tiden att 10 år gammal modem-anpassad teknik... 10/09 WW2 Online finns väl redan. 09/09 Oliphant! 09/09 Jag är själv spelhandlings utvecklare och spel görs oftast till majoriteter särskilt mmo's pga att det är kostsamt att hålla igång ett mmo spel . Och majoriteten vill allefall ha ett korn av fantasy, så om man vill ändra det får man utveckla egna mmo's... 09/09 Blev föga imponerad av grafiken, såg inte levande ut, särskilt inte karaktärerna såg ut som foton, inget djup Till talar då inte mig 09/09 Imponerande hur mycket det hackade, det gick ju inte att få en känsla för spelet överhuvudtaget. 08/09 APB Reloaded? Jo, det var skitkul när det relaunchade. Spelade det på launchdagen och mötte folk MYCKET högre level än mig, dvs folk som behöll sina karaktärer på något sätt sedan förra upplagan. Skitkul att inte ha någon chans alls. Not. Beware of APB... 08/09 Det verkade intressant tills striderna exploderade i så många färger att pride-paraden hade blivit avundsjuk. 08/09 gissar att det blir skit, högst ordinär grind ...4 långa gäspningar av 5 08/09 Imponerande grafik ja men animationerna var skitfåniga som i alla andra asiatiska mmorpg. Det slår alltid fel när Japaner eller Koreaner ska försöka göra västerländsk fantasy eller sci-fi. Som sagt, snyggt som fan men ansiktstexturerna såg ut som utklip... 08/09
Skicka en rättelse