Uttalandet om att Dark Souls skulle kunna få en enklare svårighetsgrad bygger på en översättningsmiss, enligt Namco Bandai.

Tidigare i veckan berättade vi att #Dark Souls skapare Hidetaki Miyazaki funderade på att göra sitt hardcore-spelare lättare genom att lägga till ett easy mode. Detta är felaktigt, enligt #Namco Bandai, då citatet ska ha förvrängts i översättningen.

Namco Bandai har varit vänliga nog att bistå med ett korrekt citat till Metro:

– Detta faktum är väldigt ledsamt för mig (att många inte klarar av den tuffa utmaningen reds. anm) och jag funderar på hur jag ska få alla att genomföra spelet samtidigt som svårighetsgraden bibehålls.

Det är ju bra att det är svårt. Får mig att tänka på 8-bits svårt X_X. Säger bara.... Battletoads O_O.................. Ugh bana 3 mördade min själ haha. 09/09 Nu har jag visserligen inte kört varken detta eller dess föregångare men att det är ett spel helt i min stil råder det ingen tvekan om. Spel ska erbjuda en ordentlig utmaning och de bästa spelen är de som gör detta på ett rättvist sätt där jag dör tack... 09/09 Bra, ordningen återställd. 09/09 Melee var ju brutalt mycket mer utmaning enligt mitt tycke. Som spellcaster/wizard så vart det betydligt enklare att plöja igenom bossar och diverse fiender, kommer man väl upp i level så får man tillgång till mycket trevligt som caster. 08/09 Det kan jag i och för sig hålla med om, vissa av bossarna är lite slumpmässiga och går inte att förutsäga, största problemet med Capra är nog att det är så litet utrymme att fightas på. Men iof är det en boss också så lite tvådelade känslor, bra att man... 08/09 Hatten av för det! Spelet blir så svårt som man gör det. Använd annan taktik om nuvarande ej fungerar. 08/09 "Alltid rättvist" är en sån där jävla grej folk säger jämt, och för det mesta kan jag hålla med, men, Capra Demon skiter ju över det fullständigt tycker jag. Jävla bajsboss som kräver lotto med hur hundjävlarna springer och hur fort demonjäveln kan ta... 08/09 Tack universum! tack! there is still hope! 08/09 som floppy typ säger, spelet är som säkert många redan hört svårt på ett bra sätt, folk kan dö hela tiden som igår kväll när jag satt titta på en stream på en första gången kille skulle ta sig igenom ibörjan och han dog och dog och dog, bara för att han... 08/09 Grejjen med detta spel är att även om det kan upplevas svårt så är det alltid rättvist, svårigheten kommer ifrån att man själv måste vara på sin vakt och veta vad man gör snarare än att fienderna är orättvisa. Det är just det som gör spelet så bra, man... 08/09
Skicka en rättelse