Square Enix berättar och visar under en timmes presentation varför du ska bry dig om återfödseln av Final Fantasy XIV.

Teamet bakom #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn har hållit en timme lång presentation där de berättar om de många förbättringarna till deras trasiga onlinerollspel. Den ser ni undertill. #Square Enix har vänligt nog översatt videon, se bara till att slå på undertexterna.

Timmen är fullmatad med gameplay och detaljer som förtäljer vad vi kan vänta oss när titeln väl släpps på nytt. Releasen planeras till slutet av året eller början av 2013. Planen är att den ska samköras med släppet till Playstation 3. Tror du att hoppet lever för Square Enix virtuella sagovärld?

De skulle kanske inte varit så störda att släppa ett sådant trasigt lir till att börja med, så kanske de hade haft kvar lite hype nu... nötter. 10/09 Om dom ska lyckas i längden måste dom satsa på många roliga saker att göra i spelet, just nu är det väldigt mycket fokus på grafik, nätverkskod, skills och klasser känns det som, sånt som man förväntar sig ska finnas där utan att behöva lyftas fram allt... 09/09 Jag minns en gång i tiden när final fantasy var WOW. Nu är det bara "GÄSP" 09/09 OM jag köper det här får de nog bli till ps3. Men vi får se. Det fel dom gjorde var att dom släppte det så fort. Dom borde jobbat längre på det. Och om jag ska vara lite positiv så skulle de ju vara roligt om det faktiskt blev bättre, främst för spelarn... 09/09 Tog ungefär 1 timme att skapa kontot, eftersom allting var på Japanska och helt out of context. 1 Timme innan man hade pusslat ihop att man faktiskt var tvungen att fixa en character slot. Ja, vafan var det om kristallerna? den skiten kommer jag ihåg!... 09/09 Regga konto tog sin tid. Gillade inte Playonline till FFXI och jag hoppades att de inte skulle använda det till FFXIV. Det var ännu jobbigare nu med gametime då de inte använde Timecards utan man var fortfarande tvungen att regga ett kreditkort och seda... 09/09 Förhansköpte FF XIV och har aldrig varit så besviken på ett köp innan. Kunde lika väl bränt pengarna. Spelet var nästintill ospelbart när jag fick händerna på det, dessutom tog det ungefär 2 timmar innan man ens hade reggat kontot och skapat en karaktär... 09/09 Det är väl möjligt att dom skulle kunna göra F2P rätt men jag hoppas verkligen att dom inte börjar med F2P. Communityn blir alltid värre för att nämna en av nackdelarna. Min collectors edition är nog i samma status som din just nu men när jag har möjlig... 08/09 F2P or GTFO >:( Mitt collector's edition får samla damm tills spelet blir F2P. 08/09 Fyfan vad tråkigt spelet var, vågar man testa det igen trots gw2? 08/09
Skicka en rättelse