Square Enix har registrerat fyra nya varumärken i Japan: Wizardlings, Ultima Box, Agent 47, och Circle of Mana

#Square Enix har registrerat fyra nya varumärken i Japan, rapporterar Gematsu. Och dessa är: Ultima Box, Agent 47, Wizardlings och Circle of Mana.

Ultima Box är troligen knutet till Final Fantasys 25-årsjubileum. Och Agent 47 är som bekant namnet på allas vår Hitman. Wizardlings tycks vara ett spel från amerikanska Square Enix.

Men vad är Circle of Mana? Senast vi såg röken av Mana-serien var 2007 då #Heroes of Mana släpptes till DS. Men seriens kanske största ögonblick är för många de två delarna till SNES (bilden är från #Secret of Mana). Är det dags för en efterlängtad comeback?

Jasså, dags att slakta sönder ännu ett gammalt varumärke för att få in lite snabba stålar. 09/09 SoM och SoM2 till SNes var awesome. Alla efterföljande Mana spel har varit dåliga. 09/09 secret of mana vilka minnen. gillade action rpg stilen i mana spelen mycket mer än final fantasys turbaserade. Synd att man inte fick uppleva secret of mana 2, vet att det släpptes sen amatöröversatt men det blev aldrig att köra det, tiden hade gått för... 09/09 "Squarenix DONT FUCK THIS UPP!" >_<. Jag gillade speciellt Secret, det till GBA och legends of mana :). Snälla gör det här bra så kanske vi kan sluta tänka på final fantasy ett tag ^_^. 09/09 Gillar det första Mana-spelet, som släpptes som Final Fantasy Mystic Quest till Game Boy, men dom senare spelen till DS var skräp så jag kan inte säga jag är entusiastisk till ett nytt Mana-spel. 09/09 Aldrig gillat Mana-serien (nej, inte ens Secret of Mana), men det kan säkert vara goda nyheter för Mana-fansen. Hoppas bara att de gör ett bättre jobb än vad de gjort med de senaste titlarna dock, som verkar ha varit väldigt bristfälliga som jag förståt... 09/09 Ett nytt Secret of Mana spel skulle ju inte sitta fel, med lite tur så blir det ett riktigt bra spel! Men jag förblir skeptisk då samtliga spel efter Seiken Densetsu 3 (Secret of Mana 2, egentligen 3) har varit speciellt bra. Legend of Mana var helt oke... 09/09 Vore trevligt, och helst till mer än bara bärbart 09/09 Kan ju alltid hoppas på att det blir ett nytt Secret of Mana :heart: 09/09 På tal om heroes, kan det inte komma ett nytt clash of heroes, (jag vet, off topic)? Älskade skiten, spelar det fortfarande ibland. 09/09
Skicka en rättelse