Nästa World of Warcraft-expansion närmar sig med stormsteg, och frågan är huruvida de korta reklamsekvenserna får dig mer taggad?

#World of Warcraft-expansionen #Mists of Pandaria släpps om bara två veckor, och därmed är det dags för #Activision Blizzard att dra igång buzzet på allvar. Senast ut är en dubbel uppsättning tv-snuttar, som i sanningens namn är kortare hopklipp från spelets maffiga introrulle. Ja, spana in nedan och bedöm själv:

I Mists of Pandaria tillkommer utöver rasen Pandaren och klassen Monk flera nymodigheter. Vad sägs om möjligheten att låta dina pets Pokemon-battla, eller varför inte driva din egna lilla bondgård?

Inte så, nej. Kanske kul, om det görs på rätt sätt, men inte häftigt. 14/09 Blizzard gör nästan alltid bra spel och jag tror även detta är bra gjort. Jag tror dock folk är trötta på samma gamla grinda lvl, grinda gear, & grinda lite mera gear tills fingrarna blöder. Sen om det nu är pandor eller drakar etc. spelar kanske mindre... 10/09 Förstår dig till fullo. Det finns helt klart en mängd idioter ingame, dock har jag alltid hållit mig i "hyffsat" bra guilder där spelarna faktist visste vad dom höll på och var trevliga. Gav upp det allmänt sociala (PUGS/PvP) långt innan WOTLK kom ut . 10/09 Så var det. Tack för att du rättade mig, får ta och lira om WC2 och WC3 snart känner jag så man kan hålla koll på loren :) 10/09 Nästan rätt. Blood elves är egentligen High Elves från wc2 som döpt om sig och bytt filosfi i wc3, så det är tveksamt att säga att dom först dök up i wc3. Det fanns ett troll i Warcraft 2 också, Vol'Jin (som senare blev sista bossen i Zul'Aman raiden)... 10/09 Ah ok då vet jag. Det jag hakade upp mig på som var barnsligt var dels rent spelgrafiskt sett, allt såg så ljust och rent ut. Sen så kan det andra ifs bero på att jag förlitade mig på att finna en mogen spelarskara på servrarna, oavsett ålder på dom som... 10/09 Orcer har funnits med sen början, undeads i WC3, likaså taurens och trolls tror jag. Trolls kan ha funnit med tidigare (jag pointererar att jag inte är bra på loren). Men jag vet att dom funnits sen innan WoW kom ut i varje fall. Bloodelfs fanns med i... 10/09 Pandor är väl snarare riktat mot folk som inte tycker troll med huggtänder är ballt, dvs folk över 15. 10/09 Ah ok så dom borde alltså ha skitit i gnomrs från första början och tagit med pandaren ist, tycker ifs att pandor passar in på den barnsliga atmosfären hela wow haft från början. Edit: ah ok då blir de jobbigt här.. Om gnomes var med i 2an och både dren... 10/09 dock fanns gnomes med i Warcraft 2 :P 10/09
Skicka en rättelse