Bioware Austin har målsättningen att släppa stora uppdateringar till sitt galaktiska mmo var sjätte vecka. Får det dig att vilja återvända?

Trots att #Star Wars: The Old Republic inte blev den klang- och jubelföreställning många väntade sig har #Bioware Austin satt upp målet att släppa en massiv uppdatering med nytt innehåll var sjätte vecka (Kika på nästa, Terror from Beyond, här). Austin-kontorets general manager, Matt Bromberg, förklarar:

– Vi har satt oss för att göra en stor uppdatering ungefär var sjätte vecka, vilket är nya warzones, nya operations, nya flashpoints, nya events – och göra det regelbundet. Vi kommer fortsätta med det här.

Han understryker också att de som prenumererar nu och har gjort det kommer att få så kallade cartel coins, som kommer fungera som in-game-valuta när väl spelet blir free-to-play. Ju längre du prenumererat desto större blir belöningen.

– Vi hoppas att det kommer sporra spelarna att återvända till spelet och testa det nu, avslutar Bromberg.

För mig är det ett perfekt spel att köra casual :) Har lagt det på is i några perioder för att sen köra mer under andra. Har fortfarande inte provat nån operation men det står på att-göra-listan: Ser fram emot att spela länge framöver, vid sidan av andr... 12/09 Nät det blir f2p så ska jag testa det igen, tröttnade på 2 veckor efter releasen ;) 12/09 skulle inte kalla var 7:e vecka för frekvent själv, men ja e la bortskämd med månatliga uppdateringar som äldre spel har 11/09 Egentligen tyckte jag att det fanns många aspekter med Old republic som var riktigt bra. Man var engagerad i sin karaktär på ett helt annat sätt än i andra mmo's iom att den syntes i alla konversationer etc. Man "kände" sin karaktär bättre på ur ett rol... 11/09 Det ska mycket till för att jag ska återvända till SWTOR. Jag längtade något fruktansvärt efter det. Rätt så bra singleplayer spel med co-op inslag. Något MMO är det inte. Jag förstår fortfarande inte hur det kunde gå så snett. 11/09 Pröva Guild Wars 2, är snart lvl 40 och har inte grindat ett dugg så länge, har hört från en polare som redan är lvl 80 att det knappt är nåt grind där heller...och när det väl är grind så är det dynamic events för att samla karma till bättre vapen, men... 11/09 Visserligen var det ingen större chock när de sade att spelet skulle bli F2P eftersom jag hade räknat med det. Däremot hade jag inte räknat med att det bara skulle dröja några månader innan så skedde. Har fortfarande spelet liggandes oöppnat, frågan är... 11/09 Planerat att testa det lite nån gång framöver. Dock bara intresserad av det som singleplayer upplevelse så content uppdateringar är helt ointressant. 11/09 Målsättning och leverans är två väldigt skilda saker. 11/09 Jo..När jag slutade med WoW förra året så prövade jag det. Eve online har ju sina bra sidor (jag älskar scifi) men jag kände inte att det var min typ av spel. Jag prövade också Star Trek Online men där var det samma grinding och grejs som WoW 11/09
Skicka en rättelse