Ubisoft har släppt en ny trailer från Assassin's Creed III där Connor letar efter skatter i uåldriga ruiner som Mayaindianerna lämnat efter sig. Det kan du också göra – om du förbokar.

Förbokar du #Assassin's Creed III och gör du det via Gamestop får du ett extra uppdrag, som nog kan kittla äventyrsnerverna hos en del. I hjärtat av Mexico, djupt inne i en Maya-ruin, göms en legendarisk skatt i form av en vass klinga. Med den, lovar #Ubisoft, kan du slå den nya världen med häpnad.

Blir du sugen på att förboka? Eller har du redan gjort det? Spelet släpps den 31 oktober till Playstation 3 och Xbox 360, 22 november till pc och senare också till Wii U.

[video=12413]

Japp. Och dom säger alltid "mä men detta har vi gjort utanför budgeten och bla bla bla. Ja säkert hörru, det kan ju vem som helst komma och skylla på men faktum kvarstår, om skiten är färdigutvecklad när spelet släpps så borde de följa med. Förr var ju... 12/09 När jag köper ett spel vill jag ha hela och slippa läsa en massa trams om extra om du bla bla bla. Så ge alla som köper spelet allt som ingår. 12/09 Hmmm varför postades min kommentar 3 gånger hmmm ? 11/09 Hmmm finns Join or Die edition på gamestop för hittar inte den på sidan ? 11/09 Hmmm finns Join or Die edition på gamestop för hittar inte den på sidan ? 11/09 Hmmm finns Join or Die edition på gamestop för hittar inte den på sidan ? 11/09 Connor har ju rätt tight Ass ändå. (Han är ju trots allt huvudkaraktären i Asscreed III höhö) 11/09 Jag hatar men ändå älskar dom där uppdragen där man ska ta sig från botten till toppen i något jäkla stort torn/grotta etc. i dom föregående spelen :P 11/09 Jag vet inte riktigt vad jag tycker om sånna här förbokningserbjudande att få exklusivt in game content. Visst det är väl inget direkt fel i det, mer än det känns som man blir snuvad på sånt som egentligen skulle kunna varit med, när man köper det sedan... 11/09 Varför skapar man DLC som man sen ger exklusivt till olika återförsäljare? För att göra fansen och kunderna glada? Nej.. edit: För övrigt drygt med mer ruiner, det har vi gjort i Tombraider 1-36 redan, fast utan dualguns och tight Ass denna gången. 11/09
Skicka en rättelse