Minns du den första multiplayer-rullen som visades upp? Se den igen, med utvecklarkommentator som poängterar saker du garanterat missade första gången.

Årets #Activision-pangare #Call of Duty: Black Ops II från #Treyarch fick sitt omdanade flerspelarläge uppvisat först för en månad sedan. Nu har videon återskapats med utvecklarkommentator som detaljerar och förklarar flera punkter som inte var lätta att utröna från början. Hur vissa tillägg låter dig se genom rök och väggar, hur poängen påverkas av andra tillägg och mycket mer.

Du har väl förresten inte missat att de vill få till en mer samarbetsvillig spelmiljö genom att gå bort från kill streaks till score streaks. Det vill säga, genom att samla poäng får du tillgång till coola specialattacker, inte genom att döda. Fast, med handen på hjärtat så utesluter inte det ena det andra.

No offence men jag förstog inte ett ord av det du just skrev. jag tog det inte bokstavligt. Frågade bara en simpel fråga och skrev mitt tycke i det hela. 12/09 Ja det klart som fan, nu har UNGJÄVELN blivit överröstad så några poster över min har normalt med tumme upp, när jag postade hade ALLA en minus, obovious p12. 12/09 Påstod inte att spelet är tråkigt eller dåligt per se. Kan absolut se varför människor gillar att spela det, men cod är mer än spelkännslan. I ordet "cod" involverad även produkten,sättet det skapas,nytt spel istället för expansion etc. Men kul att det... 12/09 Som sagt, en hater som du.. Vad gör du här? Om cod är så dåligt varför är du här och skriver? Bara för att få hata på alla fans? Personligen så yttrar jag mig inte eller ens läser om något som inte är intressant eller om något jag inte gillar. meh, så... 11/09 Jag tycker att man spawnar rätt dåligt i BF3 också 11/09 Problemet är inte att gilla eller inte gilla. Hela mänskligheten avskyr cod. Dom enda som gillar det är Zombies i dess icke odöda form. 11/09 Jupp! 11/09 Visst får du och andra det, men när man inte kommer med någon direkt konsturktiv kritik utan bara drar en "blö cod suger röv och har inte varit bra sedan.." så är det ju ganska onödigt. Helst när jag ser och känner igen samma namn som skriver på varje... 11/09 Som jag skrev, jag tror nog det kommer vara hyfsat balanserat. CoD har ju alltid handlat om sten-sax-påse-system, att alla perks och extra utrustning som ger viss fördel alltid ska gå att motverka på något sätt. 11/09 Anledningen till att stora massan kids gillar CoD och att det blev en sån omtyckt serie, är att alla springer runt i cirklar - man spawnar bakom och vid sidan av människor. Detta gör att gamers utan bra skills även de får kills = mer personer som stanna... 11/09
Skicka en rättelse