Demoversioner ute två veckor innan årets fotbollsspel från EA släpps.

Demoversioner innan release är bra, säger många FZ-läsare, och #EA Sports hör vad ni säger. Två veckor innan #Fifa 13-lanseringen släpps demoversioner till PS3-, Xbox 360- och Windows-utgåvorna av årets fotbollslir.

Smakprovet demonstrerar den nya funktionen Football Club Match Day, där händelser och statistik i de verkliga klubblagen också påverkar Fifa 13-lagen. Aktuella lag är Manchester City, Juventus, Arsenal, AC Milan och Borussia Dortmund, så håll tummarna för att det inte blir några benbrott eller andra grova skador hos dessa medan du provspelar.

Windows- och 360-utgåvorna av Fifa 13-smakprovet finns ute när du läser detta (det förstnämnda i #EA-nedladdaren Origin). PS3-versionen ska dyka upp på Playstation Network i dag.

Jag vet att det var problem med Fifa12 att starta det ifall man hade ett Windows-användarnamn med "utländska" bokstäver. Win-användarnamnet får bara innehålla a-z. Skapade en ny win-profil med namn Fifa så gick det spela Fifa12 och Fifa 13 Demo 13/09 Tycker definitivt 13 känns bättre än 12:an. AIn verkar smartare, fler och vettigare off. löpningar och försvar känns smidigare, career mode sägs ha blivit bättre med att man kan spela för landslaget i år etc. Men trots detta så anser jag att PES tar hem... 12/09 Får precis samma crash fel när spelet startar som i 12an... och det var jäkligt många andra som fick det i 12an med, hur fan kan dom inte fixa det!. Ända sättet jag kan spela på är att logga in på ett separat windows-konto där jag bara har fifa, jävligt... 12/09 Jag testade demot nyss. Måste säga att det märks att AI är bättre. Men det går lite väl snabbt för jag kände nästan ingen skillnad på normal och slow. Fast gick hur fort som helst vilket inte kändes så realistiskt på nåt sätt. Sen krockar spelarna å fal... 12/09 Ändringarna känns hyfsat små, men de får stora skillnader i spelet. T.ex. så har snabbare spelare inte samma fördel längre, tekniska/skickliga spelare får mer fördel och man vinner på att kunna rulla boll. One touch control ger helt nya utgångspunkter... 12/09 Ja, det slår ju inte om till curling i andra halvlek. Ska ge det ett test oxå. 12/09 samma spel i grunden givetvis, men många förbättringar märks när man spelar lite grann som gör spelet både smidigare och trevligare. Det är min uppfattning efter 4 matcher. 12/09 Hmm, får nästan ta och koppla krysslådan till nätet och kolla, är sugen på att se hur 13 känns jäntemot 12. 12/09
Skicka en rättelse