Se trailern för Digging Deeper där Funcom berättar vilka nya godsaker som kommer med spelets andra stora uppdatering, eller med andra ord Issue 2.

I juli tog vi oss an #Funcoms nya massiva onlinerollspel #The Secret World, vilket vår mmo-expert uppskattade rejält. Dessvärre sålde spelet långt under förväntningarna, och företaget har fått skära ner på såväl personal som kommande spelstorlek. Dock följer de sina planer att uppdatera The Secret World rejält månatligen, och andra stora uppdateringen – Issue #2 Digging Deeper – visas nu upp i filmform. Ta dig en titt och få mer information.

Med tillägget kommer nya vapen, en till förmågoplats, nya uppdrag, svårare varianter av tidigare uppdrag och mer därtill. Något de tycker väldigt mycket om att lägga till är gruppfinnaren, så att du kan hitta spelare från hela världen att äventyra tillsammans med. En frisör tillkommer även, så att du kan se ordentligt stylish ut när du räddar världen och dylikt.

Spelar du The Secret World och i så fall vad tycker du?

Tyckte TSW var en steg bakåt i fajtingen var som vilket MMO som helst fast saknade känsla, gillade AGE OF CONANS fighting rejält! likaså WARs Pvp :) Men vi kan båda hålla med om att GW2 inte höll vad hypen lovade :) 13/09 Håller med dig Mindrax, GW2 var en besvikelse och PVPn inte bättre än DAOCs RvR. Jag gillade med TSW men kommer lira det igen när det blir F2P (om det nu blir så). Jag diggade med EVE-online och det playerkontrollerade allianskrigandet, det var fantasti... 13/09 @Eine_petule: Förstår vad du menar med GW2 och WvWvW men det räcker inte för mig tyvärr. Har man slagits i EVE-Online med olika allianser i flera år så är det mesta rätt tamt i jämförelse :) Sen håller jag med att TSW borde skippat månadskostnaden men... 13/09 Håller med att GW2 inte levde upp till hypen vilket inget spel skulle gjort med så mycket goodtalk som GW2 fått! För mig är GW2 WvWvW! så underbart! sen förstår jag dig som pve snubbe att jaga hjärtan inte alltid är så roligt, ta en yxa gå ut i skogen... 13/09 Som med de flesta spel numera så är det väldigt svårt att komma med nytt blod i genren. Jag gillade med de härliga miljöerna och uppdragens varierande stilar men det blev snabbt vardag där med. Nu har jag kört Guild Wars 2 som jag blev grymt besviken... 12/09 Småkul spel men jag tyckte inte att det gav mig någonting i längden trots att jag verkligen gillade miljöerna och detektivuppdragen. Som när det gäller de flesta MMO så sitter man ändå där med en känsla av att man redan har sett eller upplevt allting... 12/09
Skicka en rättelse