Playstation 3-lirarna kan testa på rallyspelet redan idag, Xbox-ägarna får vänta tills fredag.

Den 12 oktober släpps rallyspelet #WRC 3, men redan idag kan Playstation 3-ägare tanka hem ett demo via Playstation Network. Och på fredag kan Xbox 360-spelarna åtnjuta samma lyx, för då släpps demonen lös även på den gröna konsolen.

Det som erbjuds i demoversionen är ett smakprov av karriärläget, samt spanska Rally de España. Förutom Xbox 360 och Playstation 3 släpps WRC 3 också till Windows och Vita.

Det är möjligt! Men fler spel borde ha det! Sjukt skönt :) 14/09 Jag spelar N64 väldigt ofta, I claim minst grafikberoende. 13/09 Jag spelar PS2 ibland. Men jag är ju inte lika grafikberoende som du. Så jag spottar inte på nåt. 13/09 det har väl shift 2 också? 13/09 Purjo, ja det gör det! Och det är sjukt bra gjort! Tar du en vänster sväng på ställ så tittar föraren automatiskt mot slutet av kurvan. Låter konstigt men funkar sjukt bra! 13/09 Finns det cockpit view? Annars får det va, blivit för bortskämd av forza-serien, jag kan verkligen inte uppskatta racing-spel utan cockpit view. Inget racingspel kan kalla sig realistiskt utan det, nu kräver jag visserligen inte full realism men jag vil... 13/09 Ett PC demo om de vill ha mig som kund. 13/09 Det gör de aldrig! Dirt är alldeles för arkadigt för att bli seriöst. Inte ens riktiga banor finns ju. (knappt) Jag har provat demo på ps3an i några timmar nu och jag gillar det skarpt! Lite realistiskare än Dirt 3 men inte som en riktigt SIMrally! En... 13/09 Av det jag har sett utav denna titeln så är det inget att hänga i julgranen, väntar hellre på Dirt 4 i så fall, förhoppningsvis skippar de allt vad gymkhana heter nu när dem har Showdown för sånt trams. 12/09 Har varit en ps3 älskare en lång tid. Men när man har köpt sig en gamingdator så står ps3:an bara och samlar damm. Kan inte förstå vad jag har gått miste om i grafikväg. SÅ GE OSS ETT PC DEMO! -spottar på dagens konsoler- 12/09
Skicka en rättelse