Spana in Akaneiro och regga dig för den stängda betan!

Speldesignern American McGee avslöjar att han och hans studio #Spicy Horse har ett nytt free-to-play-baserat actionrollspel på väg – #Akaneiro: Demon Hunters. Det släpps senare i år via Windows, Ios och Android.

Akaneiro spelas direkt i webbläsaren, och dess grafiska stil är starkt Japan-influerad. Spana in första trailern nedan, gå sedan hit om du vill registrera dig för den stängda betan.

TryNotD[oo]: Jag tror du har helt rätt, och jag håller med! 13/09 Visst är det tråkigt att det är så svårt att få tag i bl.a dom gamla klassikerna som nämnts tidigare här. Personligen tror jag dom skulle sälja en hel del även idag - dels till folk som missat dom och vill köra dom äldre spel som fick bra betyg när det... 13/09 Yes, sorry med. Vi kunde tydligen inte låta bli. 13/09 Ja! Håller med fullständigt, suveräna båda två. Det finns ett gäng titlar som verkligen är kluriga att få tag på idag, speciellt digitalt. Vissa skulle dessutom må bra av en liten update som gör de mindre buggiga i dagens OS. De jag saknar mest är nog:... 13/09 Japp, jag vet. Har kollat, detsamma gäller de gamla Star Trek-spelen. Jag menar, Star Trek - Elite Force 1 & 2 var ju grymma. Jag har som tur är kvar mina originalskivor till NOFL 1 & 2 + en "special edition" som jag hittade på en loppis för 5 kronor... 13/09 Samma här! ;) Nu börjar vi snacka Kickstarter. Det borde finnas en insamlingsmodell för fans att starta upp och därigenom visa intresse, när utvecklaren eller IP-hållaren inte tar initiativet. Varken The Operative (NOLF) eller NOLF2 finns att få tag i... 13/09 Jag hade gett 1000:- för ett nytt äventyr med Cate Archer. Kul att någon minns det :) 13/09 Jag tyckte Madness Returns var en besvikelse. För mycket repitition och storyn kändes helt ljummen. Men jag har kikat i deras artbook och de sakerna de ville ha med men inte kunde p.g.a strikt deadline... oh dayumn. Ni borde kolla upp det nån gång. 13/09 Har ni inte skrivit om det här spelet innan? Eller var det bara rykten då? 13/09 Musiken känns nästan tagen ur första uppdraget i Japan från NOLF2. Väääldigt lik. Spelet såg dock rätt okay ut. 13/09
Skicka en rättelse