Spelet är så nytt att det inte ens utannonserats officiellt av utgivaren, men vi får ändå se det som en bekräftelse på att #Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction är verklighet när #Ubisoft intervjuat sig själva och givit resultatet till oss. Som enda svenska sajt kan vi presentera en artikelserie i fem delar, i vilken nyckelpersoner från utvecklarteamet berättar om vilken vändning spelet tagit denna gång.

Bland annat berättas det om konceptet "Active Stealth" som kan liknas vid motsvarande speldelar i #Assassin's Creed, även det ett spel från Ubisoft. I stället för att låta spelet pendla mellan ljus och skugga, och förlita sig på spelarens tålamod, så handlar det denna gång om snabba reaktioner och att kunna smälta in i folkmassor. Vi har hört det förut, men kanske kommer det fungera denna gång.

Observera att dessa intervjuer inte är genomförda av FZ:s skribenter.

Jag ser GÄRNA förändring i splinter cell, en dragning åt jason bournehållet har jag önskat sen serien annonserades, DA var dock ingen egentlig förändring. Visst de fläskade på en story där hans dotter dog och hur de fick honom att bli mullvad hos ett... 18/05 Folk som är rädda för ändring kan lika gärna gömma sig i ett falloutcenter. 18/05 Double Agent var ju helt klart det sämsta som hänt Splinter Cell. Tror nog att det är slut för Splinter Cell helt å hållet, i och med Double Agent. Saknar den där verkliga Stealth känslan som man fick en gnutta av i samtliga SC-spel förutom Double Agent... 18/05 Efter att ha läst artikeln så kan jag ju säga att jag ser väldigt mycket fram mot det här. Speciellt eftersom det är Montreal-teamet som ligger bakom. Har inte gillat nåt av de SC-spel som utvecklats av Shanghai-teamet dvs Pandora Tomorrow och Double... 17/05 Ok.. beror väl hur mycket hjärta man har. :I 17/05 De var väl aldrig ett par, när jag spelade så sköt vi henne. Branching storylines vettu! 17/05 Har spelat Double Agent till Xbox1, det var där jag spelade det första gången och fick tycke om DA. Dock tyckte jag att storyn var otroligt sämre där än på PC. Spoiler: Sista banan på Xbox1 var urusel och man fick ingen grepp om att Sam och Enrica Villa... 17/05 Ja, men nu är det så att jag är en PC-spelare, jag vet mkt väl att xboxverren är bättre, men det är fullkomligt irrelevant. Är det samma spel ska det vara samma mekanik. 17/05 Jag har sagt det förut å jag säger det igen... Spela Double Agent till Xbox 1 (inte PC eller 360) så får du mer Chaos Theory känsla, bättre story och Co-Op. Den versionen är gjord av Montreal gänget. 17/05 Ja, andra gången eller efter en omstart av saven ja, jag tröttnade rejält på DA på isbanan där man omöjligt kunde se till att vara osynlig, trots att jag ibland inte ens såg de som såg mig, det tyder på gameplayfel där jag som spelare inte får de verkty... 17/05
Skicka en rättelse