Trots hyllningar och fantastiska försäljningssiffror är Arenanet redan i full färd med att utveckla nya äventyr och upplevelser till sitt mmo.

#Guild Wars 2 har sålt i två miljoner exemplar. Det avslöjar utgivaren #NCsoft i ett pressmeddelande. Detta trots att man ett kort tag valde att hålla igen med nya ex av spelet, för att skapa en så optimal upplevelse som möjligt för de nuvarande spelarna. Nu är dock försäljningen igång på bred front igen.

– Reaktionerna från världen över gör den tid och kraft vi satsat på Guild Wars 2 rättvisa. Och detta är bara början. Vi kommer att fortsätta finjustera spelet för att leverera den mest polerade upplevelsen spelarna kan förvänta sig, och vi jobbar redan på nya äventyr och upplevelser till den här dynamiska onlinevärlden, säger Mike O'Brien, en av grundarna bakom #Arenanet.

FZ belönade spelet med 5 av 5. Läsarnas snittbetyg ligger just nu på imponerande 4,28 av 5 möjliga.

spelade det till lv34 så jag hann testa det mest... och har spelat ja wow och warhammer, WAR til lv40 med div RvR och pvp.. wow har jag inte spelat sen en bit in på WOTLK. slutade innan ICC kom in - spelet började gå rakt åt skogen... både med kvalite... 20/09 Gw2 är utmärkt för casual. Otroligt bra community "självklart finns det alltid någon" Och vill du gå med i en riktigt trevlig guild så hör gärna av dig till oss på http://friskyttarna.eu/ =) 16/09 Är GW2 nånting för för en väldigt casual spelare? Har spelat allt ifrån eve till wow på mmo fronten men tröttnade på det senare efter wotlk så numera klickar jag på nåt i mitt steam bibliotek och dödar en timme eller fem när jag har tid/ork/lust iställe... 16/09 1: Du kan inte jämnföra wows pvp med gw2's .Du kan inte facerolla i gw och göra 100k skada, 2:WvWvW som det heter är likt WAR till ögat ja. Men du har ett helt nytt sätt att spela på här. 3: Det märks att du tagit dig tiden och faktiskt insett vad spele... 15/09 kan inte mer änn att hålla med... fast jag spelade det 4-5 dagar... pve:n var kul ett tag tills man tröttnade på alla public skit quests... spvp'n är som en hybrid mellan warhammer och wow.... når inte ända fram, och RvRvR är som en kopia direkt ur warh... 14/09 Jag tycker det är för jäkla roligt och varje gång jag gör en ability blir jag lika förvånad över hur snygga de är :D 14/09 Arenanet har som mål att Gw2 ska bli ett E-sport spel och det är på god väg att ta sig. Gw är ju känt för sin pvp och det var väldigt många turneringar och ett som annat i det så GW2 har potential! 13/09 Jag är inte förvånad. 13/09 Bästa spelet på år och dagar! 13/09 Finns det E-sport i MMO-spel? 13/09
Skicka en rättelse