Version 1.04 förändrade en hel del för #Diablo III-spelarna, och nu har #Blizzard börjat röja detaljer inför version 1.05. De närmsta dagarna kommer mer och mer detaljer dyka upp, men första informationssläppet gäller tre mer effektfulla förändringar som är att vänta.

  • Förändrade defensiva förmågor: För att öka variationsmöjligheterna ökar de spelarnas vanliga överlevnadsförmåga och förändrar alla defensiva förmågor. De ser att det i nuläget krävs att man använder defensiva förmågor för att klara sig, vilket inte per definition ska vara ett måste.

  • Infernal Machine: Nivå 60-spelare kommer kunna nyttja denna infernaliska skapelse för att trolla fram supervarianter av de vanliga bossarna, men för att göra det kommer det krävas någon form av resurs eller investering.

  • Monsternivå: I Diablo II kunde du skriva /players följt av ett nummer för att på så sätt bestämma hur starka monstrena skulle vara. Den nya monsternivån i Diablo III ger samma sak, det vill säga att om du vill möta monster som om det vore fyra spelare i spelet även om du är ensam så är det bara att köra på.

Mer detaljer inom kort. Vad tänker du om de här tre tilläggen?