Utvecklarna har med 23 timmar till godo fått in mer än dubbelt så mycket som de inledningsvis eftersträvade vilket innebär att det massiva strategispelet får en drös häftiga nya funktioner.

För ungefär två veckor sedan konstaterades att strategiliret #Planetary Annihilation hade nått sitt Kickstarter-mål på 900 000 dollar. Nu, med mindre än ett dygn till donationsstoppet, har de uppnått mer än dubbla – strax över 1 900 000 dollar. Detta innebär att allt extra innehållsmaterial de planerat för spelet blir verklighet, vilket innebär en bunt extra planet- och enhetstyper. Om insamlingen når 2,0 respektive 2,1 dollar kommer de spika orkestermusik och en dokumentär kring utvecklingen. Det fräsigaste torde dock ändå vara de galaktiska krigen som säkerställdes i och med 1 800 000 dollar.

Galaxkrigen innebär att du kan dra igång en slumpad galax som du antingen tar dig an själv, kooperativt med vänner eller försöker dig på att erövra online mot andra spelare. Dessa galaxer blir något helt nytt varje gång, och om det blir så bra som filmen nedan visar lär det bjuda på mängder av extra spelvärde.

Som sagt, sista chansen för dig att vara "tidigt ute". För dig som undrar vilka extraprylar som du kan få genom att donera mer pengar rekommenderas deras uppdaterings-inlägg om ämnet.

Annars är det bara att bege dig till Kickstarter-sajten och klicka omkring glatt och friskt som bara en FZ:are kan. Har du donerat någonting, och hur sugen är du på spelet?

Skicka en rättelse