Senaste Nintendo Land-trailern visar upp vad vi kan vänta oss från Nintendos gigantiska, virtuella nöjespark – är det här allt vad du önskat dig?

Är #Nintendos gigantiska virtuella nöjespark #Nintendo Land allt som Nintendo-älskaren någonsin drömt om? Ja, döm själv efter att ha spanat in den senaste trailern, som visar upp minispel baserade på alltifrån Super Mario, Animal Crossing, Zelda och Metroid.

Varför skulle de det? De säljer konsoller som smör med just Mario. Om du skulle ta fram en produkt som år efter år säljer miljoner. Skulle du då tycka att det är dags att sluta? Knappast... Fattar överhuvudtaget inte varför det gnälls över Nintendo vid... 16/09 Man ska aldrig säga aldrig... det kanske skulle kunna vara möjligt någon gång. Det skulle ju garanterat vara en säljsuccé. :) 16/09 Har inga problem med konceptet, däremot så brukade Nintendo en gång i tiden hänga med visuellt, t o m vara ledande i branschen. 15/09 Nästan varenda Mario-uppföljare som kommit (med ett par få undantag) har kommit med stora förändringar eller förbättringar, så Nintendo har inte "kört samma koncept i 30 år" – det är en grov överdrift som gränsar till ohederlig lögn. Vi har diskuterat... 15/09 Det kanske det som är problemet? Super Mario Bros kom 1985. Det är 2012 nu. De har kört samma koncept i snart 30 år. Kanske dags att förnya sig lite? Samtidigt förstår jag att barn lockas av Nintendo-spelens grafiska stil men jag har svårt när folk över... 15/09 Jag vet inte riktigt vad det är du vill ha sagt här. Du skriver att ytan spelar roll, men att den också bara är en del i helhetsupplevelsen. Det var precis vad jag argumenterade för i inlägget strax innan dig. Huruvida du ser min kommentar som omogen... 15/09 Dom som klagar på att det ser ut att vara för småbarn så tänk tillbaka till Super Mario bros. Spelen har alltid haft samma stil, varför ändra på ett vinnande koncept. 15/09 Det finns faktiskt ett zombie spel som leechar prestanda från konsolen. Kommer ej ihåg namnet på det. Men om du tänker på just detta spel så är det vad Nintendo kör på när det gäller Mario världen och det är precis vad som passar också. Fin, söt och lit... 15/09 Suck... Varför jag suckar? För att kommentaren inte själv är speciellt mogen trots att den pratar om mognadsfrågor. Snacka om att kasta sten i glashus. Det är i synnerhet i den sista meningen som det spårar ur. Fram tills dess är det riktigt vettigt skr... 15/09 Nästan det enda som lockar är Lugis Mansion, Animal Crossing och Mario Chase. De ser sjuuukt roliga ut! Hoppas att de lägger ner REJÄLT med tid på att fixa ett nytt och bra Mario Party, eller ännu bättre, ett Wii U Party! 15/09
Skicka en rättelse