Om du är sugen på att bita tag i legendariska titlar som Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Night och Planescape: Torment har du en mycket trevlig möjlighet framför dig.

Igår skrev vi om att #Obisidian satsar hårt på den gamla skolans rollspel, men en del av er kanske tänker att om man vill ha den gamla skolans titlar, ja då köper man den gamla skolans rollspel. Borta på GOG har en ny maffig Dungeons & Dragons-rea dykt upp där du kan köpa nio grymma titlar för totalpriset 30 dollar. Utbudet inbegriper följande spel – med alla expansioner inkluderat.

Väcker dessa titlar några tankar eller känslor till liv? Har du kanske några minnen knutna till dem?

Hur som haver – bege dig till GOG:s reasajt och fundera om erbjudandet är något för dig.

Skicka en rättelse
Blev ett direkt köp! ca 200 för 9 toppen spel var helt enkelt för svårt att stå emot:P 17/09 Temple of Elemental Evil tycker jag nästan är ett strategispel med RPG-element. Inget illa med det, det är ett extremt utmanande och underhållande spel. Speciellt om man vuxit upp med D&D "på riktigt" då det är väldigt troget de riktiga reglerna. 17/09 Temple of Elemental Evil är också att rekommendera för de RPG-fantaster som inte har kört det. Det är inte på långa vägar lika episkt eller långt som Baldur's Gate 2, men det har riktigt skön känsla, några semi-minnesvärda karaktärer och monster, för... 17/09 Numera Freeware om jag inte minns helt fel, har för mig att jag testade spelet och det hade en viss charm. Får nog bli till att spela det spelet när tid finnes=). 17/09 Neverwinter nights ahh nostalgi. BG serien. Icewin dale 1-2. fast en liten favorit för mig (dock inte D&D på något sätt) Dink Smallwood. 17/09 Deus Ex, Fallout, Arcanum: Of Steamworks, Witcher 2. 17/09 Icewind Dale, Baldurs Gate och Planescape Torment har åldrats väldigt bra rent grafiskt mycket tack vare att dessa spel är i 2D. Nu var det visserligen ett tag sedan jag körde Neverwinter Nights men det spelet har inte åldrats lika bra rent grafiskt men... 16/09 Om man tycker meningen i brödtexten, "Borta på GOG har en ny maffig Dungeons & Dragons-rea dykt upp [...]" är tvetydig så är man rätt korkad. 16/09 Tror inte att spelen har åldrats bra.. antar att av nostagiska skäl att man ser över alla problem. :P 16/09 Neverwinter nights är minnen det... första spelet jag själv fastna på. Lite av ett baldur's lite. 16/09