En första smakprov av Capcoms nästa skräckkapitel dyker under dagen upp till PS3 och Xbox 360.

På dagen två veckor innan #Resident Evil 6 gör världen lite obehagligare bjuder #Capcom på ett smakprov i form av en demo. PS3- och Xbox 360-spelare kan under dagen via besök hos sina respektive nedladdningstjänster hämta demoversionen, som låter dig testa delar av spelets tre kampanjer ensam eller med en vän.

Resident Evil 6 släpps till PS3 och Xbox 360 den 2 oktober, och FZ:s recension läser du strax innan det. En Windows-version är också på gång, men det närmaste ett konkret releasedatum Capcom kommit är strax efter att konsolutgåvorna släppts. Huruvida pc-versionen föregås av en demo återstår att se. Vi håller er förstås informerade.

Enligt trailern nedan är allt hopp redan ute. Men vi ska väl inte gå händelserna i förväg.

[video=12414]

WOW dethär var nog det absolut sämsta jag har spelat på mycket länge. -Hemska kontroller -Hemsk AI -Förvirrande HUD -Tryck LB och få en gigantisk pil som visar exakt var du ska gå trots att du bara kan gå rakt fram (hur tröga är dagens gamers eg?) Leons... 18/09 I conquer. 18/09 Haha ja vad var det man sa redan långt tillbaks? Den här demon bekräftade mina farhågor att spelet äntligen tagit sista steget till en fullblodig shooter. Alltså det var nästan skrattretande hur dåligt det var med alla tighta utrymme där man gick från... 18/09 leons del var klart roligast då den kändes mest likt original idén bakom RE spelen. 18/09 Der finns ute på PSN! Har testat det och älskade hur man kunde kasta sig, etc. Vill ha hela spelet nu! Sherry for the win! 18/09 Är demon ute än? Har normalt sett inte nån konsol uppkopplad till nätet men tänkte man får koppla upp nån och tanka demon när det väl släppts 18/09 Det blir till att ladda ner såklart. Det var länge sen jag drog hem ett demo och igår så köade jag 5 stycken. Ett till idag då :) 18/09 Nej, man kan inte sikta och gå i Re4/Re5, det är det enda som saknas (sitter här och undrar vilket nytt spel jag spelat jag tänker på då eftersom det inte funkade i Re5, hmm). Tycker kontrollen/kameran i Re6 är fladdrig, ospelbart då kameran växlar höge... 18/09 OMFG... jag skall motstå. Skall förboka spelet hos Webhallen eller CDON denna vecka. Skall inge spela demot! 18/09 Femman kunde man inte göra det i nej. 18/09
Skicka en rättelse