Den vulgäre ekorren var från början en riktig liten solstråle i Twelve Tales Conker 64. Se en halvtimme gameplay från dess ursprung.

Ekorren Conker är (ö)känd i rollen som sig själv i Nintendo 64-titeln #Conker's Bad Fur Day, vilket därefter putsades till i Xbox-utgåvan #Conker: Live & Reloaded. Men, från början var han inte en liten svärande och pengakåt liten gnagare. Nedan kan du spana in gameplay från Twelve Tales Conker 64, där det mesta känns som solsken och glada miner. Därefter bäddar vi in ett klipp från "riktiga" Conker där han slåss mot den något mer kontroversiella skitkonungen.

Vilken version skulle du helst vilja spela? Vem vet, kanske vi får se något nytt med Conker en vacker dag.

Det kanske var Plok du spelade? Det gavs ut av Nintendo tror jag och var ett plattformspel. Dock utan ekorrar vad jag vet... ;) Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=O1EtC8a7CRo&feature=related 100 spel, kanske du känner igen nåt av dem? 20/09 Skumt. Kunde svära på att jag spelat Conker på SNES, fast att det var Nintendo och inte Rare som gjorde det. Men det är kanske något annat jag tänker på. Börjar bli gammal och senil tror jag :P 20/09 Du kanske tänker på Bubsy eller Zero... Zero var dock inte särskilt gulligt, de var ninja ekorrar typ. 19/09 Zero the Kamikaze Squirrel kanske, inte värst gulligt dock. 19/09 Nej, det fanns inte. Rare gjorde Donkey Kong Country 1-3 och Killer Instinct under Nintendo på SNES, inget mer (innan Nintendotiden gjorde de förstås en del också, som Battletoads bl.a.). Du tänker kanske på Ardy Lightfoot, Bubsy, Aero the Acrobat eller... 19/09 Jag vill minnas att det fanns ett Conker-spel som var precis lika gulligt och barnvänligt redan på SNES (Super Nintendo) men hittar inget när jag söker på det. 19/09 Conkers Bad Fury Day är en raritet, vad jag sett så släpptes det inte många PAL exemplar (släpptes mest i Tyskland, konstigt nog) Men i bra kondition, alltså inte i Mint Condition ligger spelet på ca 1500kr för den som samlar på N64 spel, 19/09 Hade varit trevligt med re-release för oss som missade spelet. Banjo-spelen finns ju på XBLA så varför inte? 19/09 Conker's Bad Fur Day kan nog vara ett av tidernas bästa plattformsspel. Istället för att gå Mario/Sonic/Banjo/whatevers väg så gick man en egen, mer "vuxen". Spelet har ju allt, zombies, naziteddiz, vampyrer, terminators, aliens, kåta bin, dinosaurier,... 19/09 Random nyhet är random. 18/09
Skicka en rättelse