Betala vad du vill för en drös med indiespel – för sjätte gången. Den här gången inkluderas bland annat Torchlight.

Det går undan. För sjätte gången erbjuds nu ett antal indiespel till priset "betala vad du vill". The Humble Indie Bundle 6 innehåller #Torchlight, #Vessel, #S.P.A.Z., #Shatter, #Rochard och för de som betalar mer än genomsnittet även #Dustforce. Som vanligt är välgörenhetsorganisationen Child's Play med i leken.

Erbjudandet pågår i två veckor och i skrivande stund har 111 000 amerikanska dollar samlats in, alltså drygt 730 000 kronor.

Precis som tidigare kan köpare välja hur mycket pengar som paketet är värt och hur pengarna ska fördelas. Vad betalar du och hur fördelar du dina pengar?

Riktigt bra bundle. Köpte direkt! Kan speciellt rekommendera Space Pirates and Zombies! 20/09 Spelat Rochard någon timme nu och måste säga att det är helt jävla underbart. Härlig musik, underhållande gameplay och bra story. 19/09 Det är ju den som inte funkar :O ... inte amazon eller paypal heller :/ 19/09 Kör google wallet och det fungerar utmärkt. 19/09 Låten till Rochard videon (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vXeTQ78-d70) är bland det vackraste jag hört i musikväg på länge så bara den gör det värt att lägga en sjysst slant på paketet =) (hoppas nu bara den är med :o ) 19/09 Ptja, jag känner iaf att Humble Store är en etablerad aktör vid det här laget och därför stannar min provision till dem på någon dollar och ungefär lika mycket till välgörenheten. Nog för att jag tycker det de gör är viktiga ändamål men jag vill främst... 18/09 Kanske inte lika bra som förra men då var den ju i en klass för sig. Har testat Dustforce och S.P.A.Z och de var helt i min stil, Torchlight har man ju hört en hel del om och snart kommer ju uppföljaren som verkar bli vad Diablo 3 inte blev. För mig är... 18/09 Bara för mig betalningen krånglar? :( 18/09 Inte den bästa bundeln de erbjudit men jag köper allt som är DRM-fritt. Kul att Torchlight finns med, ger mig en förhoppning om att Torchlight 2 kanske kommer DRM-fritt en vacker dag. 18/09 Kul med ytterligare en Humble Bundle! Kul att se att titlarna även går att spela på Linux. Tyvärr fanns det inte direkt nåt spel som tilltalade mig, men vafan, kanske man slänger in lite ändå för att stödja utvecklarna. Vi får se! 18/09
Skicka en rättelse