Visar en gammal tv med grynig bild – vad är det egentligen utvecklarna försöker säga oss?

En helskum Call of Duty-teaser har dykt upp via spelseriens officiella Youtube-kanal. Det enda som syns är en gammal tv med grynig bild – vad är det egentligen utvecklarna försöker säga oss?

Vissa tror att det kan handla om zombies i #Call of Duty: Black Ops II, eller så blir vi bara kollektivt trollade. Vad tror du?

Ingen fara, såg att du citerade gusgun. 21/09 Ja, det är en smaksak, sen har jag hört att det är fler fuskare på Battlefield 3 än Call of Duty. Olika källor ingen är mer pålitlig än den andra. Sen får jag be om ursäkt till dig Jormun, eftersom jag nämde din logik i mitt förra inlägg. Förväxlade nam... 19/09 Angående battlefield 3 och Call of duty så är det en smaksak, du har en poäng men det är vad man föredrar. Jag ser call of duty som ett bra spel generellt, det enda jag hakar mig på är att cod spelen är som CS för mig. Man springer runt tills man hittar... 19/09 Det som jag tycker är sorligt är att du inte förstår vad en förändring är. Dom lägger alltid till ny saker i spelet, vilket dom vill ha betalt för. Det är inte alls likt. Grafikmässigt ser det annorlunda ut, känslan är annorlunda i alla spel. Vapnen är... 19/09 Förhoppningsvis att det handlar om andra världskriget (se gammal TV ). Jag vill tillbaka till atmosfären och spelkänslan som fanns vid de första CoD-spelen. Stalingrad var ju guld. Lär dock säkert vara någonting med månlandningen och "The dark side of... 19/09 Borderlands 2 och Torchlight 2 är ändå snyggt tycker jag för att vara "animerat", om man t.ex jämför med spelet XIII (13) 19/09 Cod fanboy goes mad fall? Det som jag tycker är mest sorgligt är att folk fortfarande betalar för samma sak, vilket gör att dom aldrig utvecklar spelen mer. Utan släpper samma sak om och om igen och tjänar massa med pengar på det. Tänk om folk hade bojk... 19/09 Mja betalar man 150% för ett så pass påkostat spel borde man ju kunna förvänta sig "det bästa", eller? 19/09 Det tycker jag med, men jag använder mig av sarkasm därav alla mina punkter..... ... ........................................................................................................................................................................... 19/09 så vit jag vet så äre quake 3 motorn i COD? vilket är äldre än source. ahh minns Q3 det var tider det. COD = P12 Konsol kiddo game 19/09
Skicka en rättelse