Idag är det ett decennium sedan det första Battlefield äntrade spelhyllorna - fira det på vår spelserver och möjlighet att vinna signerade spel!

Vad gjorde du den 20 september 2002? Chansen är ganska stor att du rev bort plasten på ett helt nytt spel som det varit en hel den förhandssnack om. Demot hade tagit oss med storm och med löften om körbara fordon, enorma banor och hela 64 spelare på samma server var förväntningarna enorma. #Battlefield 1942 infriade vartenda ett och så här tio efter är det svårt att inte kalla det en braksuccé.

Eftersom det skulle vara svårt att fira gemensamt med tårtkalas (det blir så kladdigt i floppy drivern) har vi istället satt upp en jubileumsserver tillsammans med vännerna på Onlinegamer. Den kommer att vara uppe veckan ut så att du kan återuppleva klassiker som Wake Island, Battle of Midway och Guadacanal i all sin pixlighet. Adressen är war.onlinegamer.se

Men det är inte allt. Fem personer har också möjlighet att vinna varsitt exemplar av #Battlefield: Premium Edition som ger dig förra årets succé och alla fem DLC-paket. Dessa är dessutom signerade av Lars Gustavsson och de andra veteranerna på #Dice.

Skicka en rättelse