Ett gäng dedikerade Elder Scrolls-fans bygger upp de gamla världarna med hjälp av Skyrim-motorn.

#Morrowind och #Oblivion-världarna återskapad med hjälp av #Skyrim-motorn. Det låter kanske som en våt dröm för många fans, men detta är just vad en skara dedicerade människor är på väg att göra.

Project Skywind leds av moddaren Eloth. Han har delat en video från Oblivion-arbetet som ni kan kika på nedan. Just nu tycks mest krut dock läggas på att återskapa Morrowind, men som du ser i videon finns det högst allvarliga planer på att även klämma in Cyrodiil.

Eloth har tidigare arbetat med att återskapa Morrowind med hjälp av Oblivion-motorn i det så kallade "Morroblivion"-projektet.

De som kan sitt Elder Scrolls vet säkert att de tre länderna är grannar med varandra.

Fler skärmdumpar – alla från Morrowind – och ytterligare en film – också från Morrowind – finns att skåda på PC Gamer.com.

[video=12497]

hade gärna sett imperial city 2.0.. finns en modd som gör om imperial city så det verkligen ser ut som en storstad, fler NPC'er, fler byggnader, gränder m.m.. mer detaljer. 21/09 Åh jag som satt här idag och tänkte tillbaka på de fina stunderna jag hade i Cyrodiil, och så kommer det här. Mitt hjärta blöder. Nu måste jag återvända. 21/09 Det är ju faktiskt väldigt likt Imperial City. Lite för likt. Nästan så man kan misstänka att de dragit modeller från Oblivion via Nifskope till Skyrim. Nåja, kan vara kul, men hade hellre sett en lite egen design på arkitekturen i Cyrodiil. Dock kan... 21/09 Vad är det för Theme , jag vill ha namnet på kompositionen !! ^^ please =) 21/09 SKulle tänkas kickstarta med en dollar eller något för att motivera nissarna. 21/09 Klart om 5-10 år. Största problemet med moddar av denna storlek är att det tar MYCKET lång tid och en hel del kan hända i ens liv på 5-10 år, inte minst tappat intresse.. Det tror jag faktiskt inte. Det enda Bethesda har sagt är att man inte får sprida... 21/09 och precis innan moden är klar släpper bethseda dlc:t och hotar honom med stämning 21/09 kickstarta färdigställandet av modden! 21/09 Tja, det är ju precis hur det ser ut i ett annat spel (wasted effort?) 21/09 Jätterolig idé men jag är lite besviken på resultatet so far. Framförallt att de gör en alldeles för orginalet trogen version. Lite av poängen med ny motor är att man kan ta ut svängarna. Om det ser ut exakt som innan men med lite högre poly-count och... 21/09
Skicka en rättelse