Det första #Deus Ex ger många spelare ett saligt leende på läpparna medan uppföljaren framkallar sura uppstötningar. Trots detta räds inte #Eidos att göra ett nytt försök, i en fransk tv-intervju bekräftades #Deus Ex 3.

Utvecklingen sköts av företagets nystartade Montreal-studio men hjärnan bakom originalet, [[Warren Spector]], lär dessvärre inte vara inblandad. Han lär ha fullt upp med sin första titel med egna firman #Junction Point Studios.

Tack till anon1077, beersgarden för detta #nyhetstips!
Som ett stort fan av 1an, så blev jag alldeles för besviken av 2an för att ens hoppas på 3an.. 20/05 Shit..hopas att det blir som ettan! 19/05 Första spelet var imo bra för sin tid. :up: Andra spelet var imo mediokert för sin tid. :down: Hur det tredje spelet blir vette katten... 8) 19/05 Det första spelet är älskat, det andra hatat - klarar Eidos att göra en tredje del? - Helt rätt! Installerade och avinstallerade tvåan illa kvickt :) Ettan är guld värt. 19/05 Inget spel någonsin har berört mig mer illa än Deus Ex II. Tror inte att Jag vill se en trea. 19/05 Det finns dock Deus Ex Project HDTP (http://www.offtopicproductions.com/hdtp/) som arbetar på att snygga till grafiken i spelet. Verkar som att de siktar på att avsluta projektet i slutet av 2007, vilket låter lovande. 19/05 Exakt min åsikt. Sågar inte tvåan för det var ett bra spel, men ska man jämföra det met ettan så är det självklart att det framstår som värdelöst :P men det är det inte =) 18/05 Inventorysystemet tycker jag var en av sakerna som gjorde spelet bra, att man behövde vara strategisk och var tvungen att lämna ifrån sig prylar om man skulle släpa med sig stora pansarvärnsvapen och annat. Tvåans inventorysystem var enligt mig bara sim... 18/05 Oj oj oj, hoppas det blir som ettan ! 18/05 Fast idag så har lite hänt sen dx2 utvecklades, DX2 tog en oerhört hård spelmekanisk smäll pga konsolportning, idag har utvecklarna lärt sig lite och även konsolspel kan vara lite mindre generiska och ha en lite mer specialiserad inriktning. Men visst,... 18/05
Skicka en rättelse