Mer street-racing, supervapen och en fortsättning på Hongkong-dramat. Sleeping Dogs får ordentlig tillökning nästa månad.

Det välsnidade Hongkong-dramat #Sleeping Dogs kommer att få rejäl dlc-tillökning under oktober, avslöjar #Square Enix i ett pressmeddelande. Mest intressant för spelarna är kanske att titelns första storydrivna dlc kommer att lanseras. Mer detaljer avslöjas på Comic Con den 14 oktober.

Dessutom kommer fler paket under den kommande månaden släppas. Mer street-racing, tjugo nya polisuppdrag och superstarka vapen är lite av vad som väntar. Ett gratis ”community gift pack” kommer också att bli tillgängligt. Vad den innehåller är okänt, men kolla in trailern undertill för att se lite från det andra materialet.

[video=12506]

Snälla rara spelutvecklare.. ge oss hela spelet från början 24/09 Jag som många andra här undrar också , Sleeping Dogs är ju bland de snyggare som kommit och med highres textures har jag inget att klaga på , tycker faktiskt GTA3 ser väldigt grått o trist ut efter man spelat Sleeping Dogs . Trist också att man hänger... 23/09 Jaså? Själv tycker jag spelet såg rätt schyst ut, inte det snyggaste man spelat men med HQ-texturer och grafikinställningar uppdragna på max så ser det oftast riktigt bra ut, spec. då det regnar på kvällstid. Jag undrar dock om du skulle kunna tänka dig... 23/09 Tycker du att Just Cause 2 och GTA4 är snyggare än Sleeping Dogs? o.O GTA4 kanske är snyggare animationsmässigt, men det är nog det enda. Och det är nog inte så konstigt heller eftersom spelet är 4 år äldre. Men snyggare är det ju inte och Just Cause 2... 23/09 Tycker synd om dig för att du inte kan spela spelet bara för du tycker det ser "fult" ut. Tragiskt. 23/09 Jo, jag har lagt in de högupplösta texturerna men tycker fortfarande att spelet är enormt fult. Att jämföra med GTA 4 PC och även Just Cause 2 tycker jag är löjligt. Detta spel är mycket fulare, ospelbart för mig. 23/09 Om du inte lagt in de mer högupplösta texturerna, så kan jag hålla med om att det kan se illa ut. Annars så är det inte så farligt ärligt talat. Iaf inte med tanke på att det är en Open World setting is spelet. 23/09 Pc, med I7 och Nvidia 590 och tycker spelets texturer är bland de fulsste jag upplevt på senare år. 23/09 Så värst fult är det inte. Kanske spelar du på fel plattform? 22/09 Eh....vi har nog inte spelat samma spel. 22/09
Skicka en rättelse