På tisdag släpps Mists of Pandaria. Blizzard tar tillfället i akt och återberättar hela historien om Azeroth, likkungar och mörka portaler.

På tisdag släpps den fjärde #World of Warcraft-expansionen, #Mists of Pandaria. För att fira detta har #Blizzard valt att berätta hela historien om de omvälvande händelserna i Azeroth från den strategiska debuten 1994 hela vägen till den slutgiltiga kampen mot Deathwing i Hour of Twilight.

Det är en historia med 22 kapitel strösslad med filmer och tjusig artwork. Så behöver du fräscha upp dina kunskaper om storyn i Warcraft-universumet vet du vart du ska leta.

Numer finns det "bara" 9,1 miljoner prenumeranter av online-giganten. Siffran pekar på en stadig nedgång men också på att jätten fortfarande ligger ljusår före konkurrenterna.

Jag har aldrig använt ordet läskigt, jag har sagt brutalt, våldsamt och mörkare. WC2 var en väldigt mörk fantasy-värld innan Warcraft 3 kom och ändra det och sen kom WoW som blev ännu ljusare än även vad War3 var. Ja, de har alltid haft en cartoonish... 24/09 Jag håller starkt med om det där. Jag är inget jättefan av MMORPGs i överhuvud taget och har alltså inte spelat WoW speciellt mycket. En direkt fortsättning på Warcraft 3 hade ju varit guld! 24/09 Hehe, sorry, men jag var för svag för att motstå :) Tror inte heller att du var riktigt så ung när du började spela WC, men jag är inte riktigt benägen att hålla med dig ändå. Warcraft universumet har alltid haft en cartoonish stil samt en stor portion... 24/09 Jag tror att de flesta WoW-spelare uppskattade att puckla på dem mer än Deathwing i vilket fall som helst. Storyn fortsätter ju på WC3 (som till stor del bidrog till att Warcraft har blivit så populärt). Deathwing och Cataclysm var inte en självklar for... 24/09 Spelat WoW sedan våren 2005 och älskat det. Men efterhand som expansionerna avlöste varandra med lite nytt och mycket av samma så slutade jag helt enkelt ha sug för spelet. Som rollspelare är lore och historia väldigt viktigt och Cataclysm var inte prec... 24/09 Arthas var verkligen speciell. Åh jävlar vilken fight alltså, episkt så det räcker till att duga. Deathwing hade aldrig den närvaron. Att ta kål på honom handlade inte så mycket om en riktigt episkt slut på en episk historia som att figurera ut hur man... 24/09 Pandorna kom i WC3 som ett skämt, var ingen seriös ras ens och känns fortfarande inte seriöst enligt mig, jag kan loren... det enda jag sa att jag saknar det mörka och mer seriösa världen warcraft serien hade. Självklart åldras WOW, och det är nog minne... 24/09 Men jag ville se Warcraft 4 älskade dom andra spelen inte nån MMO-rpg 24/09 Visst är jag äldre och så men inte dubbelt så mycket (I see what you did there). Men det är bara att bläddra i manualen till Warcraft 2 så hittar man bl.a. en orch som slickar i sig blod-droppar från ett nytt färskt avhugget huvud och i mellansekvensern... 23/09 Mjo ett Warcraft 4 skulle inte vara fel! Spelade aldrig WC1, men lirade Wc2 och 3, bra spel ju :) 23/09
Skicka en rättelse