Det fanns planer på att Left 4 Dead 2 skulle fått dlc baserad på skräckfilmen The Cabin in the Woods, avslöjar filmregissören.

The Cabin in the Woods är en amerikansk film som handlar om ett gäng ungdomar som åker till en stuga i skogen och förvandlas till skräckfilms-stereotyper. Filmen regiserades av Drew Goddard och manuset skrev han tillsammans med Joss ”Buffy” Whedon under tre dagar. Den blev en hygglig succé.

Nu avslöjar Goddard att dlc baserad på filmen var på gång till #Left 4 Dead 2, men på grund av finansproblem hos filmbolaget MGM förstördes planerna.

– Tro mig, jag hatar alla spel som baseras på filmer, de suger alltid, men att föra in Cabin i Left 4 Dead kändes som en träffsäker kombination. Att det inte hände plågar mig.

Joss Whedon "gjorde" inte filmen, han skrev manuset tillsammans med regissören Drew Goddard. Inget ont om Goddard, men det märktes att det var hans första spelfilm. Jag gillade idéerna i filmen, men inte utförandet, mot slutet blev det bara trams och... 24/09 Nej nej nej! Du kan ju inte snacka om att Cabin var en bra film för att sedan dra parallellen till Prometheus för att "det också är en bra icke-läskig film". Cabin är en helt briljant film och lever oerhört mycket på ett galet välskrivet manus. Den är... 24/09 Skit film ab. Så jävla dålig -.-" 24/09 Jag förstår mycket väl vad filmen vill. - "sen följer den mönstret som nästan alla filmer" - Det här är vad jag inte kan se som något bra. Att se filmen är som att se om ett miljontals andra (dåliga) skräckfilmer och den blir inte bättre bara för att... 24/09 Och då MÅSTE Bruce Campbell vara röstskådisen nr1 24/09 'Cabin in the Woods' är ingen skräckfilm. Det är en komedi.. :P 24/09 *Wooosh* Du missa hela poängen med filmen... Var ju menat som en tribute till andra skräckfilmer med, vilket du får redan från titeln av filmen, sen följer den mönstret som nästan alla filmer följer de nämner de flera gånger oxså, när de räknar upp att... 24/09 Buffy är förvånansvärt roande än idag, fastän man är äldre och så. Givetvis är den ologisk och otroligt fånig, men de som gjorde serien visste om det själva och behandla det med glimten i ögat. 23/09 Cabin in the Woods var bra fram till sista halvtimman, då ballade det ur och ingenting i hela filmen var direkt läskigt, så ja det var väl tur att de inte gjorde DLC på detta. Vad gällande film så vill jag bli så skrämd att jag skiter i byxan! Samma sak... 23/09 Sällan har ett nick varit så passande... 23/09
Skicka en rättelse