Konsumenterna föredrar content, blir förvirrade av för många prissänkningar.

När den nya Playstation 3-modellen presenterades förutsatte många att #Sony skulle sänka priset på tidigare modeller för att sälja slut på lagren. Men så blev det inte -- och Sony-chefen John Koller har en något ansträngd förklaring till varför så är fallet.

-- Det kommer ingen formell prissänkning, det som hänt på marknaden det senaste året eller så är att det varit så många återförsäljarerbjudanden, och så många olika gift card-erbjudanden och allt det här av oss alla [Sony, Microsoft och Nintendo] att vi fått höra av konsumenterna: "Sluta med de här konstiga priserbjudandena. Vad vi verkligen vill ha är material och spel och valuta för pengarna", säger John Koller.

Den 28 september debuterar Sonys nya Playstation 3-modell.

Håller du med Sony-chefen om att konsumenterna bara blir förvirrade av jobbiga saker som prissänkningar?

Men hallå.. Öh lixom.. Kvalite kostar ju mer.. Om Sony sänjer priset på den nuvarande så konmer det ju betyda att alla som köpte den, nu helt plötsligt sitter med en konsoll av sämre kvalite ju! Tacka Sony för sin geniala ide' så att inte era konsoller... 24/09 kommer att köpa den ovaset vad det är för pris 24/09 Ok, hmm, sorry, jag var kanske otydlig...det var precis det jag menade :) 24/09 Absolut håller jag med dig. Men deras argument är ju helt bisarrt om man tänker på det. Han påstår ju indirekt att dom inte sänker priserna för kunderna vill inte det. RENT skitsnack... 24/09 Nej det borde vara - 2600 kr, nääää jag köper hellre pizza... - 2300 kr OMG NU KAN JAG BÅDE KÖPA PIZZA OCH PS3! 24/09 Sony är otroliga. Om de verkligen menade det de sade, dvs. att de vill erbjuda mer för pengarna så skulle de inte ha tagit bort ett flertal funktioner som fanns i den första PS3-versionen ( 60GB ). T.ex: Linuxstöd, 4 usb-portar och framförallt bakåtkomp... 24/09 Nej, det är det inte. Mannen har ju för fan omyndigförklarat hela sin kundstock. Han kallar oss duktiga idioter och vet att den stora massan går på det. I USA så är man så van att bli talad om för vad man skall tycka att de flesta bara kommer att säga... 24/09 En dålig förklaring är bättre än ingen. Eller? 24/09 Gitt! Hoppas att Valve också lär sig o slutar upp med sina reor, blir ju så förbannad varenda gång, att dom inte kan hålla sig till 49.99Euro per spel så vet man vad man får, eller hur? 24/09 Om jag går förbi en affär där det står REA.. Då svimmar jag rätt utanför affären, Jag brukar även se en massa människor som måste åka därifrån med ambulans för att dom har fått hjärnskador utav allt tänkande. Det är helt förfärligt vad farligt det kan... 24/09
Skicka en rättelse