Funcom tänker sig att du på tre dagar sugs in i den konspiratoriska världen. Är det så?

Hur det går för #The Secret World är ännu inte klart, men för dig som känner dig sugen att prova på har nu en testmöjlighet uppdagats. Det är bara att ta dig till officiella sajten, scrolla ner, skriva in dina uppgifter nere till höger och prova på. Det du erbjuds är tre dagars fritt spelande utan begränsningar. Om du skulle klara av minst 30 uppdrag får du 2 dagar fri speltid extra, samt 1200 ingame-pengar att köpa prylar för.

Om du skulle tillintetgöra Ur-Draug-bossen samt klara av spelets första dungeon, The Polaris. får du även tillgång till en mustig ring, The Whispering Demon Ring som är tänkt att hjälpa dig på lågnivå att lite snabbare gå upp i nivå.

Missa inte heller att spelets andra maffiga uppdatering är ute, spana in uppvisningsvideon från nämnda uppdatering nedan.

Tredagars trial räcker för att ta sig förbi Kingsmouth, och då tror jag väldigt många kommer inse vilket bra spel det faktiskt är. Funcom hade aldrig som ambition att det här spelet skulle bli en allvarlig utmanare till stora MMO's eftersom det är så... 25/09 Kunde väll vart 14 dagars trial :D 24/09 Det kändes från början som att EA tvingade ut TSW på marknaden innan det var riktigt klart. Kanske för att hinna ragga spelare innan GW2 släpptes eller av budgetskäl. Det är tyvärr inget ovanligt men TSW hade helt klart mått bättre om man inte hade stre... 24/09 Synd att man har så mycket annat att hålla på med : / . Hade varit kul att testa men hinner inte med det -_- 24/09 Gillar med TSW skarpt, jag tog ett avbrott från det för att testa GW2 men det var inget för mig så jag startade TSW igen. Gillar stämningen och questen i TSW, häftiga miljöer och att det är modern miljö. 24/09 Underbara quests när man hittar lösningen helt själv oj vad glad man blir över sig själv. Jag fann mkt nöje i det men så har jag relativt lätt för sådant=) Är man välutrustad med google kommer man långt är ju inte jätteavancerat men man lär sig hitta... 24/09 Visst kan det vara så men om du hade läst min text och förstått det underförstådda så hade det blivit uppenbart för dig att jag spelat spelet och följt utvecklingen. Tyvärr har de inte sålt så bra eller ha kvar så många subscribers som dem hoppats på... 24/09 Fan folk ska då gnälla för allt, det är helt gratis i 3 dagar, prova och ha skoj. Det är inget tvång att subscriba......... 24/09 Så varje gång ett spelföretag ger ett bra erbjudande, så är dom desperata? Kan det inte vara så att dom ger oss en bra deal för att locka fler spelar och that's it. Varför tror folk att dom per automatik är desperata för att det är ett bra erbjudande? 24/09 Lite småtaskig timing att släppa ett MMO med månadsavgift en månad innan MoP och GW2. Håller dock med övriga skribenter, det är ett riktigt roligt spel. Det är bara synd att månadssuben skrämmer bort mig då jag spelar spel av den genren väldigt sporadis... 24/09
Skicka en rättelse