Kanske inte helt oplanerat har ArenaNet precis släppt en fyra minuter lång introduktionsfilm till Guild Wars 2, där du lär känna spelets grunder.

#ArenaNet är sannerligen väldigt medvetna om nattens släpp av nästa storskaliga mmo-tillägg. De tänker dock inte ge sig utan kamp. #Guild Wars 2 har sålt flera miljoner, men det kan mycket väl finnas några av er där ute som saknar inblick i vad spelet är tänkt att erbjuda. En ny film har dykt upp där just spelets grundläggande funktionalitet presenteras.

Vår mmo-expert älskade Guild Wars 2, och därmed är det definitivt av intresse att fylla upp vilka kunskapsluckor ni än må ha.

Mhm.......själv nöjer jag mig med storyquests och WvW.....när man väl kommer in :D 26/09 Oh noes you so evil! Men kan inte mer än att hålla med :). Offtopic, varför har wow heroic? De gör allt så förbannat enkelt så "alla" ska kunna få all loot så varför ens ha heroic? Varför inte bara göra som de hade förut eller om Rift en svårighetsgrad... 26/09 Mhm........spelaren idag är INTE van vid utmaningar och att behöva tänka i spel ;) Ops........trampade jag folk på tårna nu? :D 26/09 Helt klart, folk gnällde ju som satan under BWE3 då "Fire Elemental" var alldeles för svår och behövde nerf omg. Testade honom själv och det var inga större problem alls. Samma sak med en Giant champion i Charrs 15-25 zon. folk dog i mängder på honom,... 25/09 Problemet är INTE upplägget utan spelarna som vägrar anpassa sig då de är alltför vana vid dps tank healer... Vet inte hur många grupper jag övergett för att de VÄGRAR flytta sig utan FÖRVÄNTAR sig att ngn skall spamma heals på dem..... 25/09 Lira, ha kul, försök inte fuska och bete dig vettigt. Det är allt som krävs för att inte riskera en (tillfällig) avstängning. Inte för mycket begärt enligt min mening. ;) Misstänker att du menade "i Vanilla _och_ TBC", i så fall håller jag med dig fulls... 25/09 Fint skrivet och ett suveränt inlägg Xzander. :) 25/09 Det mesta är rätt gjort i GW2. Tyvärr är WwW helt off designmässigt vilket är den roligaste delen med all out fighting. Ifall de tweakar en del med WwW så kan det bli en lång resa med GW2 25/09 Det var inte ett vapen, dom som blev bannade hade köpt hundratals vapen och antingen breakat dom eller kört dom genom mystic forge for legendary. Var ingen som köpte för "husbehov" som blev bannad. 25/09 Jo han du talar om var "Kripparian" :) det var ju självklar exploit samt att han visade det för alla så det håller jag med om. Men det finns mycket annat trams, typ som en vendor som råkade sälja ett vapen för billigt och dem bannade folk som köpte det,... 24/09
Skicka en rättelse