Den fjärde World of Warcraft-expansionen släpps vid midnatt – se köerna från hemmets lugna vrå.

Vid midnatt svensk tid släpper #Blizzard in folk på #Mists of Pandaria-servrarna, och för att någon ska ha något att spela håller vissa butiker nattöppet. För svensk del är Webhallen på Sveavägen i Stockholm något av en officiell nattöppetbutik, och där vankas cosplayare, Blizzard-medarbetare och FZ-medarbetare med filmkamera i handen.

För dig som hellre betraktar premiären för denna fjärde #World of Warcraft-expansion hemifrån bjussar Blizzard på direktsändning. Med start 22:30 svensk tid sänder de från några av de nattöppna butikerna, så styr webbläsaren till denna sida, plocka fram popcornen och ladda för premiären.

Just det, om du saknar FZ:s mer mmo-inriktade del av redaktionen beror det på att vi kedjat fast den vid en dator med just WoW: Mists of Pandaria på. Vår fullmatade recension läser du om ungefär en vecka.

behöver inte hata själva spelet, spelet har följt många en bra lång tid men utvecklarna bakom dock, tycker dom bara mjölkar. Varför? Svaret är konkurrens, det är så överallt, deras största just nu som slog till var Guild Wars 2. Sen en annan sak jag har... 25/09 Tycker det är 350 kr för mycket, antar att du räknar för en månad + expansionen men räcker en månad? Hinner du ta del av allting under en månad? 25/09 haha ja det är inne att hata wow.. såkallade wow-hipsters 25/09 350kr är inte direkt så mycket pengar att slösa det räcker med att du testar det 2-3 timmar om dan om inte ens mindre! i 3 veckor så har du haft roligt för dom pengarna ändå. Även om du kan gå ut och dricka öl och ha det trevlig med ditt sällskap ute.... 24/09 Hamna inte i fällan pojkar och flickor! På sikt kommer ni ändå tröttna och slösat pengar i onödan både på spelet och månadsavgifterna. Jag kan lova att det är bara roligt ett par timmar i början sen vänder det. 24/09 Har bara varit i kontakt med supporten en gång för några år sedan vilket inte gick bra. Supporten var (då) väldigt långsam och jag fick förklara problemet om och om igen och varje gång fick jag samma copy-pastade svar som inte ens hade med problemet att... 24/09 Hoppas att nån smart snubbe kommer göra ett addon som gör att varje träff man gör som en Panda-Munk, att addonet gör så man hör jack blacks galna röst! då hade lvlandet varit betydligt roligare kan jag tänka mig! :D http://www.youtube.com/watch?v=_1uJ7O... 24/09 En del av raiderna påminner lite om Vanilla, funderar på att ge det ett försök. 24/09 Dricker inte kaffe, men tack ändå ;) Dock! Om någon ser mig eller Fredrik från kön, vråla lite extra! :) 24/09 Om jag bara tänker på deras support service de har till alla spel så finns det nog inte något företag som är så bra som de är. (inom spelbranchen) Det tycker jag är att respektera konsumenterna. 24/09
Skicka en rättelse