De fyra storypaketen kan vara allt som inkluderas i Borderlands 2:s seasonpass. Övriga grejer, som karaktärer och nya fordon, tycks du få betala för som vanligt.

#Gearbox Software har antytt att kommande dlc-paket inte kommer att inkluderas i det så kallade ”season-pass”, biljetten som du kan köpa redan nu och ger dig rättighet att ladda ner fyra olika story-dlc:s när de väl släpps.

– Vi kommer att ha annan dlc som inte är relaterad till season-pass. Mechromancer (bilden) är ett exempel, säger han och menar att fler sådana karaktärer är ett troligt scenario.

Nya fordontyper finns i planerna. Men seasonpass ser alltså ut att enbart innefatta de fyra storybaserade dlc-paketen. Pitchford menar samtidigt att de kommer bli något alldeles extra.

– Vi har kommit extremt långt med det första. Det andra är också i fantastiskt skick. Det tredje ligger lite längre bort och det fjärde är bara i förkoncept-stadiet.

Includes access to four brand new individual add-on content campaigns for Borderlands 2 as they become available. Känner du dig lurad så är det för att du inte läst ordentligt. Det som INTE inkluderas i season pass är små-DLC, typ nya fordon etc, som... 27/09 Hum, detta var ju helt oväntat från min sida :( När ja köpte Seasonpass (via Steam) så stog det att jag skulle få ALLA 4 dlc's till BL 2 när dom kom ut. Men nu när jag läser detta så känner jag mig lite lurad som konsument. http://store.steampowered.com... 26/09 Står ändå klart å tydligt i informationen vad man får med Season Pass, så förstår inte varför man ens behöver göra en nyhet om det.... "Kan du inte få nog av Borderlands? Nu kommer Borderlands 2 Season Pass, med fyra nya kampanjer, nya platser, nya fien... 25/09 GOTY edition blir det. Har varken tid eller ork med Borderlands 2 nu, spelar GW 2 för fullt. 25/09 This. Jag var hela tiden under uppfattningen att det var 4 större DLC som inkluderades i Season Pass. Och det är därför man alltid ska läsa noggrant! Jag förbehåller mig rätten att neka alla som känner sig "lurade" rätten att känna sig "lurade" samt att... 24/09 Är väl mer att folk klagar på att inget sades angående att det skulle vara något mer DLC än det här 4 kampanjerna till själva spelet och Mech karaktären. Jag förstår fullt folk som är sura ect, men inget man kan göra åt. 24/09 Seasonpass är ett självklart köp! MEN fordon?? Ehm jag kan inte headshota nån med en bil? :] EDIT! För ni som säger att det är dåligt att inte ALLT inkluderas och att det borde stå... Ehm det står att det endast följer med 4 banor, inget om bilar, chara... 24/09 Kan bara hålla med Athaleos, Ser inget negativt med att slippa betala mer för season pass för att jag ska få med en massa krimskrams. Men de kunde säkert ha kommunicerat frånvaron tydligare. F.ö. är det inte direkt något nytt, Saints Row 3 har samma kon... 24/09 De har inte ändrat något i efterhand. Season Pass har ALLTID bara innehållit de fyra campaign dlc:erna och detta har man kunnat se i beskrivningen. Jag håller med om att namnet "Season Pass" kanske inte låter helt korrekt, men de har absolut inte ändrat... 24/09 Eh, orkar inte köpa spel då jag vet att DLC'n kommer vara en stor slant. Väntar hellre på GOTY utgåva eller något sånt. 24/09
Skicka en rättelse