"Battle of Hoth" är en blockig och charmig version av den 32 år gamla striden från The Empire Strikes Back.

Paradise Decay har återskapat den ikoniska kampen på Hoth från scifi-klassikern Star Wars: The Empire Strikes Back – i #Minecraft. Inga speciella moddar har använts för att kontrollera kameran; allt är in-game. Så är du redo för enorma AT-AT:s och en nostalgikick av ljussabelmått vet du vart du ska leta.

Paradise Decay är kända för att ha levererat Rise of the Rebellion, ett Star Wars-äventyr i Minecraft-form. Senare i år väntar förhoppningsvis släppet av uppföljaren, Rise of the Empire.

Blir bara så trött på folk som är fördoms fulla och inte fattar vad de läser. Tänk innan du skriver . väldigt enkelt! 28/09 Hey there cowboy, settle down! 28/09 Får be om ursäkt om du tog åt dig, men det var inte meningen... bara det att jag inte inser tjusningen med detta spel o då kanske jag är trög... o det brukar ju bero på att man börjar bli gammal... och jag känner ingen i min ålder (22*2) som spelar dett... 27/09 Gud vad jag älskar Minecraft, och det hände inte på en dag, tog ett tag att vänja sig vid, men nu tycker jag att det MC gör är det bästa som hänt på åratal. 27/09 Jag är 22år och håller med fullständigt om att minecraft är ett av de bästa spelen på länge dock så har jag inte spelat det på ett tag. 27/09 Ham har ju inte dömt någon. Bara att lillgrabben gillade det och inte han själv så lite känslig tolkning av dig. :) 27/09 Jag och även en annan tolkade honom som att han menade att bara barn tycker det är bra men inte äldre, så jag har inte skrivit något patetiskt eller dumt. Utan skriver efter min egen tolkning då det kändes precis som så han menade 27/09 Mig veterligen så satte han ingen ålder bara att han tydligen var för gammal för att gilla det. så skippa dina fördömande inlägg innan du får din läsförståelsen att funka. Om något är patetiskt så är det din kommentar. Snacka om dumt inser du hur dum... 27/09 Älskar när någon klagar och alla svarar med "Varför tog du dig tiden att läsa nyheten då bla bla", aldrig några andra antydningar. Förmodligen så läser inte folk nyheter som inte gillar det de går in på, utan bara skriver en kommentar och sen går bakåt,... 27/09 Bra sagt. Själv är jag 28 och tycker minecraft är bland det bästa som gjorts på sistone. :p Känner många i min ålder och äldre som tycker likadant... 27/09
Skicka en rättelse