Hur länge överlever du och vännerna i det nya öppna spelläget?

Zombieläget i #World at War blev en sådan succe att det blivit ett givet inslag i alla Call of Duty-spel utvecklade av #Treyarch Studios, så även i aktuella #Black Ops 2 som släpps 13 november. Denna gång blir det dock större än någonsin.

Genom en förhandstitt på Shacknews får vi veta att de odöda tar ännu större plats denna gång. Det är inte ett spelläge utan tre, varav ett består av en stor öppen värld där du och vännerna tar er runt med buss för att mörsa zombies. I den stora världskartan i Tranzit får ni själva välja vilka platser ni ska klara av först och ni tar er dit med nämnda fordon eller till fots. Se första gameplay-klippen i trailern nedan.

[video=12538]

Förutom det numera klassiska läget Survival finns även Grief där två lag om fyra spelare slåss om herraväldet. De kan inte skjuta på varandra utan måste istället använda horderna av hjärntuggare för att få överhanden.

Har aldrig varit speciellt intresserad av CoD-spelen, men eftersom jag inte kan få nog av zombies blir man ju lite smått sugen på detta. 28/09 sorgligt är det, men BO2 kommer sälja så sjukt mycket att war och day z är obetydlig konkurrens. Marknaden är inte tillräckligt hardcore för att war och day z ska bli blockbusters. 28/09 Så fort det vart om cod så har folk ogillar och dumförklarat, det är det jag menade med min kommentar. Eftersom så fort man säger man se fram emot något med cod brukar man få skit tillbaka. 28/09 Vem bryr sig om zombies, det är multiplayerläget man vill åt. 28/09 Tror att World War Z kommer suga. 27/09 Att jämföra det här med Day Z och War Z känns lite missvisande. Kan vi inte även ta in Resident Evil och andra zombiespel i debatten då med? 27/09 Men du vet väl att det är emot de etiska reglerna (på FZ) att gilla CoD? Även om det gäller Treyarchs spel? Jag ser i alla fall fram emot BLOPS2, och ja, jag tycker att MW3 är bajs. 27/09 Annars är väl det trenden idag. Man ska gilla olika bara man gillar rätt olika. 27/09 Precis som du säger, alla tycker olika. Dom som ger tummen ner är troligtvis någon som tycker något annat... Är det en kommentar som man inte håller med om så är det väl klart att man har rätt att trycka på ogilla? För som sagt, alla tycker ju olika.... 27/09 Treyarchs Call of duty är det ända som intresserar mig. Känns som om dom iaf försöker tänka nytt och förbättra. Infinity ward däremot springer runt i en cirkel. Ändå var det ju dom som skapade det från början. 27/09
Skicka en rättelse