Gratis gruppgodis medicinen för att möta hotet från andra mmo-spel.

Efter det svårt hyllade #Guild Wars 2, norrbaggarnas nytänkande (eller i alla fall udda) #The Secret World och den busfärska expansionen #World of Warcraft: Mists of Pandaria (som vi betygsätter på måndag) gör #Star Wars: The Old Republic ett försök att ta tillbaka en del av mmo-kakan. En innehållsuppdatering vid namn Terror from Beyond har släppts och förutom att vara gratis lockar den med nya möjligheter för dig som är sugen att spela i grupp med andra. Ett klipp från pressreleasen:

Klicka för mer information
  • Operation: Terror From Beyond levererar en ny unik gruppstridsupplevelse som utspelar sig på den avlägsna planeten Asation där den uråldriga utomjordiska rasen Gree sägs vakta en mystisk och farlig archaicisk teknologi. Grees hemligheter har väckt intresset hos Dread Masters och en grupp av Sith Lorders som hittat nyckeln för att låsa upp Grees hypergrindar. När portalen väl öppnats står vägen öppen till en okänd plats och en outsäglig ondska som hotar hela galaxens existens.

  • En förbättrad gruppfinnare som låter spelarna gå med i en grupp för endast en operation eller flashpoint och sedan återvända till sin tidigare plats efter genomfört uppdrag.

  • Legendarisk Dread Guard-utrustning ger spelarna möjligheten att uppgradera sina karaktärers effektivitet och utseende.

  • Enhetliga färger för följeslagare ger spelarna chansen att matcha alla deras följeslagares utrustning för en mer enhetlig och stilfull look.

  • Med nya ansiktsuttrycks-emotes kan spelarna ställa in sina karaktärers ansiktsuttryck för att låta resten av galaxen veta hur de känner sig.

Star Wars: The Old Republic släpptes i december förra året, som ett av de numera allt färre mmo-spelen med månadsavgift. I somras stod det klart att SWTOR blir free 2 play (upp till level 50, med vissa begränsningar) under hösten. #Bioware förklarade senare att beslutet bygger på att allt färre är beredda att betala för sitt mmo:ande. Och något nytt måste de hitta på, för som vi konstaterade i somras blöder Star Wars: The Old Republic spelare.

SWTOR tycker jag är ett av de mindre repetitiva spelen. Dels har du en unik story för varje klass och dessutom är det ingenting som tvingar dig att göra alla side quests. Så om man ogillar en planet så kan man springa igenom den och bara göra klass stor... 28/09 Aion <3 2 år ren kärlek ^^) 28/09 Det enda MMO jag spelar för tillfället är Firefall. Dock ingen release än, utan bara closed beta för tillfället. Är dock ganska sugen på att se hur WildStar kommer att bli. 27/09 Jo det skulle ha varit Kotor 3 istället. Undrar när man får ett vettigt SW spel igen?! 27/09 det som är fördelen med guildwars 2 du kan spela lite då och då när du känner för det å behöver inte oroa dig för att inaktiva och aktivera medlemskap hela tiden 27/09 Alternativet "Har inte spelat något MMO det senate året" borde ha funnits. Mest intressant i dagsläget är dock Guild Wars 2. Men jag vill köpa Dishonored och Far Cry 3 innan jag orkar fördjupa mig i något MMO igen. 27/09 SWTOR skulle döda WoW... ser att dom nästan lyckats. 27/09 SWTOR, deras storymode är briljant, inget MMO tar det! och röst-skådespelarna äger, slutade med SWTOR pga spelarbrist. Just nu är det GW2 som gäller mest WvW då. 27/09 Hade hellre sett ett Kotor 3, det enda som jag egentligen är intresserad av (och anledning till att jag köpte det dag ett) är storyn. Nu när det blivit F2P är jag osäker på om jag ens kommer ta bort plasten från spelet, får la ta och testa det någon gån... 27/09 GW2 utan tvekan för min del, vet att anet kommer att släppa många contentpatcher som man kan njuta av, halva kartan som finns nu har ju redan flera områden som är låsta för tillfället ^^ 27/09
Skicka en rättelse