ESN, företaget bakom Battlelog, ägs numera av EA och kommer lägga all sin energi på Dice och Battlefield-serien.

Battlelog, Battlefield-tjänsten för seriens pc-spel, utvecklades av svenska ESN. Nu bekräftas det att #EA köpt företaget. Enligt Gamasutra kommer ESN fokusera all energi på #Dice, Battlelog och Battlefield-serien.

Hela affären klingar väl i samspel med EA:s mål att integrera en online-komponent med varje spel de släpper, vare sig det rör sig om multiplayer, en serie appar eller sociala tjänster. Need for Speeds Autolog är ett konkret exempel.

Kommande #Medal of Honor: Warfighter kommer också stödja Battlelog. Tycker du att sådana här onlinetjänster berikar din spelupplevelse?

Det är mest det att vartenda gång man ska uppdatera nåt så är det total kaos. 28/09 Battlelog funkar bra enligt mig. Historiskt så har alltid BF-spelens serverbrowser lämnat mycket att önska, så det är en förbättring. 28/09 Har jag sagt de??? nä... Ja jag tycker Steam är bättre... på vissa sätt... men på vissa andra sätt är steam sämre än origin. 28/09 Tycker att alla serverbrowsers i BF serierna har varit åt det dåliga hållet och att battlelog är en klar förbättring. Även om det har sina svaga sidor, kör dock. med battlelog+ just nu vilket fungerar sjukt bra :) 28/09 För min del kan dom gärna lägga ner företaget precis efter dom köpt upp det. Battlelog är sjukt osmidigt enligt mig, sitta och vänta på att webbläsaren ska hämta ner data för minsta sak man gör eller trycker på. Samt att jag är rätt säker på att alla... 28/09 Snälla, origin är långt ifrån vad steam är. Har du så kass dator att steam drar så mycket prestanda? Jag har inget problem alls själv, jag säger inte detta så du ska tro jag är någon fanboy. Men origin är inte bättre än vad steam är, jag skulle välja... 28/09 Hatade Battlelog i början, men sedan vande man sig. 28/09 Inget fler med origin. Mycket bättre än steam om man ser på prestanda och nerladdningsspeed. Drar typ bara en tredjedel av vad steam gör 27/09 Håller med folk ovanför! Battlelog är grymt men Origin är tyvärr ett rent skämt och ska inte behövas! 27/09 battlelog var kanske inte så jättebra vid release. men jag kan tänka mig att det fungerar bra nu. 27/09
Skicka en rättelse