Det svenska samarbetet mellan Starbreeze Studios och Josef Fares är nu officiellt tillkännagivet. Spana in första teasern och smaka på den första informationen.

Idag röjdes officiellt #Starbreeze Studios och regissören Josef Fares kollaboration – #Brothers - A Tale of Two Sons. Storyn handlar om en döende far vars två söner gör allt i sin makt för att rädda. Jakten efter "Livets Vatten" påbörjas och de behöver hjälpa varandra genom svåra, tunga och skrämmande scenarion. Som bröder. Hur spelet spelas är något oklart, men du ges en liten inblick med hjälp av den nedan inbäddade teasern.

[video=12542]

– När jag först kom att tänka på Brothers - A Tale of Two Sons ville jag kombinera det starka berättande som du hittar i film med den närvaro och upplevelse som du finner i spel. Det känns väldigt skönt att äntligen få visa spelet då jag är stolt och glad över vad vi gjort säger Josef Fares i det officiella utskicket.

Första gången vi fick höra om samarbetet var i september förra året, och sedan dess har det haft projektnamnet P13. Ja, innan det idag officiellt blev Brothers.

Släppet sker under våren 2013 till pc, Xbox Live Arcade och Playstation Network.

Skicka en rättelse