"Det måste vara ute innan året är över. Det måste." sa DayZ-skaparen Dean Hall under gårdagens EG-snack.

Just nu pågår Eurogamer Expo, och Dean Hall, mannen bakom #DayZ talade igår om sin kommande fristående skapelse. Något som bekräftades är en idealisk släppram för alpha-testandet, samt att det kommer säljas för en mindre peng.

– Det måste vara ute innan året är över. Inte bara för att det är vårt mål utan för att uppnå vad vi eftersträvar så måste det helt enkelt. Det finns inget "vi hoppas att det blir så"; det måste bli så. Och det kommer att vara billigt. Vi har bestämt att vi inte behöver sälja hur mycket som helst för att känna att det är OK med hur det går. Men ju mer vi säljer desto ambitiösare blir det, eftersom projektet då får mer resurser, sa Dean Hall.

Själva snacket spelades in och kommer inom kort publiceras på youtube. Vi uppdaterar nyheten när så skett för att du smidigt ska kunna lyssna på vad Hall har att säga. Missa inte vår lista med alla talare under spelmässan.

Det som avtänder mig för WarZ är att de inte har samma koncept med att spelarna skapar egna situationer. Syftar på det här med en neutral zon och ett alternativ till att välja bort permadeath. Motorn är helt klart bättre lämpad. Risken är stor att DayZ... 30/09 Jag gillar sånt här mycket var nära idag att köpa arma2 bara för att kunna spela dayz men valde att vänta tills det kommer ut. Det kan hända att det här spelet får mej att spela på pcn igen :) 30/09 Ja visst blir man. Nu kanske det är helt ok sätt att skriva (Jag har faktiskt ingen aning) men själv askyr jag det. Jag föredrar de/dom. Men och andra sidan sett är jag ingen Svensklärare :) 30/09 Använde du rycket updater eller vad det nu heter? 30/09 jag citerade faktist fel, läs hans post ovanför :) samma person bara fel citat. 29/09 Vem klagar på stavning i det där inlägget? Är det jag som missar nåt? 29/09 MMMMMMM HJÄRNMUMSARE LOVE IT! 29/09 Håller med spelar på min klan server vi har haft X antal fuskare och jag hoppas att dem satsar på ett bättre anitcheat client så man slipper oroa sig att man inte stöter på en fuskare. 29/09 Jag hoppas verkligen på detta spel :D! DayZ var något helt nytt som är /var riktigt kul, men det saknas något i spelet och det finns för många fuskare. Har läst lite om de nya sakerna som kommer hända i nya DayZ och det låter episkt. Förhoppningsvis så... 29/09 Blir nog att vänta på detta, fick problem att installera dayz till arma 2. Allt började strula och ville inte fungera, så blir arma 2 för sina strider istället så man slipper känna att man kasta pengar i onödan och dayz blir att vänta på. 29/09
Skicka en rättelse